За една нощ татарстанец изнасили в хотел 37-годишна жена и

...
За една нощ татарстанец изнасили в хотел 37-годишна жена и
Коментари Харесай

Татарин не намери любовницата си в хотел, обиколи етажите и изнасили две 13-годишни девойчета и майка на малко дете

За една нощ татарстанец изнасили в хотел 37-годишна жена и две малолетни девойки. Полицията в Татарстан арестува локалния гражданин Алмаз Нуриев, заподозрен за жестоките изнасилвания.

Случаят е в действителност отблъскващ. Както оповестява следтвието, 36-годишният мъж търсел в хотел " Кварт " стаята на своя позната, само че тя не била там. След това татарстанеца почнал да броди по етажите и да отваря разнообразни стаи. В една от тях видял 13-годишно момиче и го нападнал.

Дори и по-късно мъжът не напуснал хотела, а траял да обикаля из хотела. В прилежаща стая намерил още две девойки, едното от които - родено през 2005 година. Отвел го в банята и изнасилил и него.

Третата жертва на насилника станала 37-годишна майка на малко детенце, която той намерил в друга стая. Мъжът влязал вътре и се нахвърлил върху младата майка. Едва откакто изнасилил и нея, напуснал хотела.

Полицаите съумели да задържат насилника за няколко дни и го обвинили и за трите изнасилвания. Пред съда той признал виновността си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР