За единадесета поредна година ще се проведе надпревара за „БГ

...
За единадесета поредна година ще се проведе надпревара за „БГ
Коментари Харесай

Диана Димитрова и Ивайло Захариев в борба за БГ модна икона

За единадесета поредна година ще се организира конкуренция за „ БГ фешън икона “, а в листата с номинирани по традиция участват редица имена на представители на шоубизнеса.

Дамите, които ще се борят за отличие за жанр, са звездата от здравната драма „ Откраднат живот “ Диана Димитрова, колежката й Алекс Сърчаджиева, певиците Райна Кабаиванска, Мария Иливеа и Михаела Филева, спортистката Ивет Лалова, Мис България 2006 Славена Вътова, водещите Мира Добрева и Десислава Стоянова, както и инфлуенсърката Александра Петканова.

Представителите на мощния пол, които протягат ръка към статуетката „ БГ фешън икона " 2019, са звездата от „ Пътят на достойнството “ Ивайло Захариев, сътрудниците му Башар Рахал, Иво Аръков и Александър Кадиев, Ваня Джаферович, музикантите Васил Петров и Влади Ампов-Графа, журналистът Николай Дойнов и спортните звезди Григор Димитров и Димитър Бербатов.

“Вярвам, че с избора на най-стилните и сполучливи българи тазгодишната конкуренция ще даде новите естетически, културни и обществени ориентири за триумф и добра известност. Обичайно измежду номинираните
доминират персони, които са се трансформирали в пример за чудесно обществено държание и висока образна просвета.

Те са освен от медийните среди, само че и от артистичната, музикалната и спортната сфера. Особено съм задоволен, че е номинирана за своя неповторим жанр и великата оперна певица Райна Кабаиванска. Благодаря на всички сътрудници – начин на живот публицисти от реномирани медии, които предложиха тези номинации! “, разяснява ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Наградата, която ще получат лауреатите, е пластика, направена от българския бижутер Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева, смокиновия лист, с облиците на най-прочути дизайнери и фешън икони.

От през днешния ден до 26 ноември всеки може да гласоподава онлайн за своите любимци.

Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР