За eдинадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди

...
За eдинадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди
Коментари Харесай

Отличават най-добрите застрахователи и пенсионно-осигурителни дружества за 2018-а

За eдинадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния бранш у нас - " Застраховател на годината ", " Пенсионноосигурително сдружение на годината ", " Застрахователен брокер на годината " . Организатори на събитието са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-хубавите компании в бранша.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 30 май от 19.00 часа в столичния хотел " Маринела ", зала " София Гранд " .

По традиция оценките се връчват в 9 категории , като спечелилите ще бъдат избрани от експертно жури , в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:
Застраховател на годината - Общо обезпечаване Застраховател на годината - Животозастраховане Най-динамично разрастващо се застрахователно сдружение Пенсионноосигурително сдружение на годината " Допълнително наложително пенсионно обезпечаване " Пенсионноосигурително сдружение на годината " Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване " Най-динамично разрастващо се пенсионноосигурително сдружение Застрахователен брокер на годината - Общо обезпечаване Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане Застрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се сдружение
Фондация " Проф. доктор В. Гаврийски " ще връч и за 21-ва година своите специфични награди " За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване ", " За повсеместен принос в развиването на застрахователното ходатайство " и " За повсеместен принос в развиването на осигурителните системи в България " на заслужили специалисти и мениджъри, водачи в своя бранш.

Очаква се на тазгодишната гала по връчване на премиите да участват над 250 посетители . Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия хайлайф на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на университетските среди и бизнеса.

Медийни сътрудници на събитието са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria on Air TV, Еconomic.bg, сп. " Икономика ", в. " Банкеръ ", в. " Стандарт ", Money.bg, Insmarket.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР