За единадесета поредна година Манчестър сити бележи ръст в приходите

...
За единадесета поредна година Манчестър сити бележи ръст в приходите
Коментари Харесай

"Манчестър сити" обяви рекордни приходи и подгони "Юнайтед"

За единадесета поредна година " Манчестър сити " бележи растеж в приходите си. Шампионът на Англия регистрира рекордни равнища за клуба от 535.2 милиона паунда за сезон 2018-19, демонстрира годишният финансов отчет на " жителите ".

В допълнение облагата на " Сити " за интервала е 10.1 милиона паунда. От клуба предвиждат, че приходите в края на сезона евентуално ще доближат 560 милиона паунда.

" Гражданите " ще бъдат покрай финансовите резултати на градския противник " Манчестър юнайтед ". " Червените дяволи " чакат огромни загуби болести неучастието си в Шампионската лига и прогнозата е приходите на клуба да са с най-малко към 50 милиона паунда по-малко по отношение на предишния сезон.

" Тези победи не са инцидентни. Те са артикул на деликатно обмисляне, пореден твърдоглав труд и признанието от потребността да останете смирени и гладни за триумфи. Успехът ни се мери с това да играем хубав футбол и да се борим за купите в края на сезона ", сподели изпълнителният шеф на " Сити " Феран Сориано.

През предишния сезон " жителите " опазиха купата си във Висшата лига и завоюваха ФА къп и Купата на лигата. В началото на годината " Сити " подписа десетгодишен контракт за доставка на екипировка с " Пума ", като от този сезон клубът ще получава по 45 милиона паунда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР