За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към

...
За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към
Коментари Харесай

Трима мъже пребиха жените си в София, едната е бременна

За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към наказателна отговорност трима мъже, нанесли телесни повреди на дами в изискванията на домашно принуждение.

На 30.03.2024 година в жилище в ж.к. „ Овча купел “ в гр. София обвиненият М.А. блъснал в лицето С.Я. и ѝ причинил лека телесна щета, изразяваща се в травматично увреждане, осъществило медико-биологичния симптом „ болежка и страдалчество “.

На 01.04.2024 година в ж.к. „ Студентски град “ в гр. София обвиненият И.Ц. блъснал бременна жена, с която живее на фамилни начала. Вследствие на което ѝ причинил лека телесна щета.

На 01.04.2024 година към 21,00 часа в апартамент в ж.к. „ Младост “ в гр. София обвиненият В.Б. удрял с ръце по главата и тялото и ритнал дамата, с която живее на фамилни начала. Вследствие на ударите ѝ причинил лека телесна щета. 

Трите действия са осъществени в изискванията на домашно принуждение. Образувани са три досъдебни производства за закононарушения по чл.131, ал.1, т.5а, вр. чл.130, ал.1 от Наказателен кодекс и по член 131, алинея 1, т. 5а вр. член 130, алинея 2 Наказателен кодекс, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “.

С постановления на наблюдаващите прокурори М.А., И.Ц. и В.Б. са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани претенции за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата обвинени, оповестиха от пресцентъра на СРП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР