„За двете мерки, за които предишното правителство обяви, че са

...
„За двете мерки, за които предишното правителство обяви, че са
Коментари Харесай

Стоилов: В бюджета нямаше допълнителни пари за пенсионерите и лекарите

„ За двете ограничения, за които предходното държавно управление разгласи, че са финансовото обезпечени за месеци напред – спомагателните 50 лева за пенсионери и спомагателните средства за лекарите на първа линия, се оказа, че такива средства няма. Беше пуснато питане до министерствата дали могат да обезпечат част от тези средства”, разкри в ефира на „ Неделята на NOVA” служебният правосъден министър Янаки Стоилов.

Той акцентира, че правосъдното министерство е заделило над 3 млн. лева, откакто дружно със заместници му „ са стояли до тъмно”, с цел да открият опция за запаси в бюджета. Стоилов сигнализира, че е допустимо да се стигне до " сериозни положения в избрани браншове, въз основата на признатия и некоригиран бюджет ".

„ Възможно е политици да бъдат подслушвани. Друг е въпросът дали това е законно или не. Щом има механически средства, опция съществува. Трябва да бъде преценено дали е упражнена тази опция по отношение на закона”, съобщи Стоилов по отношение на абсурда с подслушването на политици, за което пръв заприказва ген. Атанас Атанасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР