За дванадесети пореден път бяха раздадени наградите „Мисис Дама на

...
За дванадесети пореден път бяха раздадени наградите „Мисис Дама на
Коментари Харесай

Председателят на фондация Искам бебе Мария Янева с отличие в категория Кауза от Мисис Дама на годината

За дванадесети следващ път бяха раздадени премиите „ Мисис Дама на годината “.Организатор и продуцент на премиите са организация „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.. На церемонията бяха отличени най-заслужилите дами за 2020 година в другите категории. В категория „ Кауза “ премията получи адв. Мария Янева.



За никого не бе изненада, че този приз бе връчен точно на Мария. Тя е правист по специалност, само че също така е и ръководител на фондация „ Искам бебе “, известна с идеята си „ За повече деца на България “. Това е организация с нестопанска цел, записана в интерес на обществото. Основната задача на „ Искам бебе “ е да сложи на публично внимание проблемите за репродуктивното здраве на фамилиите в България.



„ Искам бебе “ провежда регулярни осведомителни акции в цялата страна и притегля доста съидейници за идеята си, измежду които локалната власт, локалния виновен бизнес, медии, общественици. Фондацията към този момент е помогнала за организирането на над 45 общински стратегии за подкрепяне на двойките с репродуктивни проблеми в България и продължава да го прави и да носи благополучие.



На церемонията адв. Янева участва със своето семейство, пиара и продуцент Християн Гьошев, както и другари. Всички те бяха неразделно до нея през цялата вечер и се вълнуваха дружно с нея. Наградата ѝ бе връчена от Славка Занева. Мария не скри насладата си от оказаната ѝ чест.



Благодарение на неуморната работа на адв. Янева в „ Искам бебе “ десетки български двойки с репродуктивни проблеми към този момент са се сдобили с мечтаното си детенце. Освен активността си във фондацията Мария е и ръководител на Софийския трибунал. Тя е образец за младежите с отговорността си към обществото, силата, която впряга във всичко, което прави, и нестихващото си предпочитание да прави положително.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР