За дванадесети пореден път бяха раздадени наградите „Мисис Дама на

...
За дванадесети пореден път бяха раздадени наградите „Мисис Дама на
Коментари Харесай

Председателката на фондация Искам бебе Мария Янева бе отличена с награда в категория Кауза на Мисис Дама на годината

За дванадесети следващ път бяха раздадени премиите „ Мисис Дама на годината “.Организатор и продуцент на премиите са организация „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.. На церемонията бяха отличени най-заслужилите дами за 2020 година в другите категории. В категория „ Кауза “ премията получи адв. Мария Янева.

За никого не бе изненада, че този приз бе връчен точно на Мария. Тя е правист по специалност, само че също така е и ръководител на фондация „ Искам бебе “, известна с идеята си „ За повече деца на България “. Това е организация с нестопанска цел, записана в интерес на обществото. Основната задача на „ Искам бебе “ е да сложи на публично внимание проблемите за репродуктивното здраве на фамилиите в България.

„ Искам бебе “ провежда регулярни осведомителни акции в цялата страна и притегля доста съидейници за идеята си, измежду които локалната власт, локалния виновен бизнес, медии, общественици. Фондацията към този момент е помогнала за организирането на над 45 общински стратегии за подкрепяне на двойките с репродуктивни проблеми в България и продължава да го прави и да носи благополучие.

На церемонията адв. Янева участва със своето семейство, пиара и продуцент Християн Гьошев, както и другари. Всички те бяха неразделно до нея през цялата вечер и се вълнуваха дружно с нея. Наградата ѝ бе връчена от Славка Занева. Мария не скри насладата си от оказаната ѝ чест.

Благодарение на неуморната работа на адв. Янева в „ Искам бебе “ десетки български двойки с репродуктивни проблеми към този момент са се сдобили с мечтаното си детенце. Освен активността си във фондацията Мария е и ръководител на Софийския трибунал. Тя е образец за младежите с отговорността си към обществото, силата, която впряга във всичко, което прави, и нестихващото си предпочитание да прави положително.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР