За двамата братя Миневи – Йордан и Веселин – медалите

...
За двамата братя Миневи – Йордан и Веселин – медалите
Коментари Харесай

Братя Миневи: Един човек искаше да помагаме на Хебър, но после ни предаде

За двамата братя Миневи – Йордан и Веселин – медалите в никакъв случай не са били самоцел, макар че не отхвърлят значимостта им в кариерата на всеки футболист. Те гостуваха в предаването " Обзорът на Втора лига " по DIEMA SPORT и разясниха представянето и обстановката в Хебър.

„ Радващо е, че Хебър се завърна в професионалния футбол. Да се надяваме, че ще създадат добър тим. Надявам се, че ще нападат и по-голямото равнище на футбола “, разяснява футболистът на Царско село Йордан Минев.

„ Още преди две години започнахме с един човек, който ни предложения да развиваме футбола в Пазарджик да сме около него и да оказваме помощ. В един миг този човек, меко казано, ни съобщи. Остави други хора да ръководят клуба. Не споделям, че го ръководят неприятно. Щом са влезнали, значи всичко е наред. Този човек все едно ни употребява мен, брат ми и Сашо Тунчев. Когато помагахме, помагахме, с каквото можем. Сега сме леко в тъча. Не желая да разясня тематиката, тъй като ми е болно. Има огромно отчаяние в нас “, добави Веселин Минев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР