за два епизода на Приятели отиват на търг. Черновите на

...
за два епизода на Приятели отиват на търг. Черновите на
Коментари Харесай

Продават на търг сценарий на „Приятели“, открит в кошче за боклук

за два епизода на " Приятели " отиват на търг.

Черновите на финала на четвърти сезон са открити в кошче за отпадък през 1998 година от чиновник на Fountain Studios, Уембли, написа BBC.

Там са били снимани двата епизода със заглавие " Сватбата на Рос " (The One With Ross's Wedding).

Звездите от основния актьорски състав – починалият към този момент Матю Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър, са взели участие в снимането на въпросните подиуми в Англия.

" Останахме изумени от находката. Феновете на " Приятели " ще са очаровани!

Това ни връща в 1998 година, когато Рос, Моника, Джоуи, Чандлър и Рейчъл пътуват до Англия, с цел да видят по какъв начин Рос (Дейвид Шуимър) се дами за годеницата си Емили (Хелън Баксендейл) в Лондон. ", разказва Аманда Бътлър, началник на интервенциите в аукционна къща " Хансън Рос " в Хертфордшир.


hansonsauctioneers.co.uk

" Двата сюжета са открити в телевизионно студио, което към този момент не съществува. Очевидно на актьорите и екипа е било подредено да унищожат копията си, с цел да не изтече финалът.

Тези два обаче са се промъкнали през мрежата. Насочваме ги към 600-800 паунда, само че с помощта на голямата известност на сериала, кой знае какъв брой може да скочи цената им!

Последният епизод на " Приятели " беше излъчен преди 20 години, през 2004 година, само че към момента се гледа и харесва от милиони хора. ", добавя тя.

Сценарият е бил открит от служащ във Fountain Studios.

60-годишният пенсиониран лондончанин споделя:

" Работих в административната работа на студията. Никога не съм виждал никого от актьорския състав на " Приятели ", само че си припомням, че беше безумно оживено и аз се стараех да оказвам помощ.

Имаха потребност от аудитория в студиото и аз помогнах да се раздадат билети на хората, които завоюваха конкурс на лондонска радиостанция, с цел да гледат фотосите на " Приятели ". Съвсем неотдавна открих билет в един от сюжетите.

Намерих сюжетите в кошчето за отпадък няколко седмици след края на фотосите. Част от работата ми беше да се уверя, че всичко е подредено и не са оставени отпадъци в близост. Не бях сигурен какво да върша с тях, по тази причина просто ги сложих в чекмеджето на офиса си. Спомням си, че се чудех на кого от актьорския състав може да са принадлежали.

" Напуснах Fountain Studios през 1999 година и когато пристигнах да разчистя бюрото си, просто метнах всичко в една огромна картонена кутия.

Забравих, че сюжетите са там. Бяха разбъркани измежду купчина документи. Намерих ги едвам след няколко месеца, когато прегледах кутията. Озоваха се в чекмеджето на нощното ми шкафче и от този момент са там. Съвсем умерено можех да ги изхвърля.

Наскоро разчиствах дома си преди пренасяне и още веднъж се натъкнах на тях. Бях на посетители на фамилията си в Хертфордшир и взех решение да ги взема за оценка в " Хансън Рос ". Ще бъде вълнуващо да видя какво ще се получи на търга.

Забавно е, само че аз не съм огромен почитател на " Приятели ". Не че не одобрявам сериала, само че едвам неотдавна изгледах епизодите, за които имам сюжети. Американският комизъм е друг от нашия. Тези сюжети заслужават да бъдат владеене на огромен почитател на " Приятели ", добавя мъжът.

" Приятели ", основан от Дейвид Крейн и Марта Кауфман, се излъчва по NBC от 1994 до 2004 година и продължава 10 сезона. С присъединяване на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Швимер той е едно от най-популярните телевизионни излъчвания на всички времена.

Финалът на поредицата, излъчен на 6 май 2004 година, е гледан от 52,5 милиона американски фенове.

Сериалът е номиниран за 62 награди Primetime Emmy и печели премията за извънреден комедиен сериал през 2002 година за осмия си сезон.

" Приятели " е подложен под номер 21 в класацията на TV Guide за 50-те най-велики телевизионни излъчвания на всички времена.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР