За два часа в участък от пътя София - Варна

...
За два часа в участък от пътя София - Варна
Коментари Харесай

Само за два часа: Установиха 110 нарушения на скоростните режими на пътя София - Варна

За два часа в сектор от пътя София - Варна в Търговищко са открити 110 нарушавания на скоростните режими. Специализираната полицейска интервенция за възстановяване на сигурността на придвижването продължава, оповестиха от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи.

В хода ѝ екипи на бранш "Пътна полиция " и на чиновници от "Охранителна полиция " правят ежедневни инспекции по пътищата на региона. Контролните точки са избрани след авансово осъществен разбор на пътния травматизъм и са най-вече в сектори с натоварен авто трафик и в места с централизация на пътни произшествия.

Вчера за времето от 15 до 17 часа с автоматизирано техническо средство(лазерна тринога) в сектор от основния път са открити 110 нарушавания на скоростните режими от водачи на МПС. От началото на интервенцията на 18 юни до тази заран по пътищата на общината са установени 24 случая на погрешно изпреварване, за което са наложени санкции по фиш.

Установени са и 8 случая на неизползване на предпазни колани, предпазни системи за транспортиране на деца и защитни каски от мотоциклетисти.

Регистрирани са 7 случая на погрешно секване на пешеходна пътека от страна на пешеходци. Временно е отнето свидетелството за ръководство на един лидер, поради незаплатени санкции.

Установен е един случай на ръководство от недееспособен лидер, за което му е формиран акт за определяне на административно нарушаване.

Със заповед за използване на насилствена административна мярка на различен лидер краткотрайно е отнето свидетелството за ръководство, заради негов отвод да бъде пробван за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух.

Ще му бъде наложено административно наказване - санкция и краткотрайно отнемане от правоуправление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР