За Дуейн Джонсън – Скалата заснемането на Хобс и Шоу“

...
За Дуейн Джонсън – Скалата заснемането на Хобс и Шоу“
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън се вълнува да покаже самоанските си корени

За Дуейн Джонсън – Скалата снимането на „ Хобс и Шоу “ е било извънредно „ надълбоко персонално прекарване “, тъй като е посочил самоанските му корени, оповестява „ Контакт мюзик “.

47-годишната звезда беше безапелационна, че дълго чаканият спиноф на „ Бързи и гневни “ заема особено място в сърцето му, тъй като е горделив „ да бъде на половина черен и на половина самоанец “, а във кино лентата вземат участие доста самоански артисти, което е самобитен трибют за Тихоокеанския остров.

Пред „ Холивуд рипортър “, малко преди международната премиера на лентата, Джонсън съобщи: „ Ето за какво този филм е извънредно и надълбоко персонален за мен. Аз съм горделив да бъда на половина черен и на половина самоанец и съм удовлетворен, че бяхме в положение да покажем тази просвета във кино лентата “.

Главна роля във кино лентата извършва и Джейсън Стейтъм, който още веднъж се превъплъщава в ролята на английския някогашен боен и наемник Декард Шоу, помагащ на американския сътрудник за дипломатическа сигурност Люк Хобс да спасят човечеството от генетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (в ролята Идрис Елба). Двамата герои са подпомагани от сестрата на Шоу – Хати (в ролята Ванеса Кърби), която е сътрудник на МИ-5.

51-годишният Стейтъм показа, че една от „ най-забележителните “ черти на кино лентата са другите качества на двамата основни герои.

„ Това е едно от най-забавните неща, които можеш да правиш. Ние вършим екшън филми, само че през множеството време в никакъв случай не получаваме шанса да се забавляваме, до момента в който снимаме. Най-значимата част е, че двамата герои са по едно и също време толкоз разнообразни и все пак работят добре дружно “, споделя звездата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР