За доста хора сутрешната рутина започва с вземането на душ.

...
За доста хора сутрешната рутина започва с вземането на душ.
Коментари Харесай

Частта от тялото, която измивате първо, разкрива какъв човек сте

За много хора утринната рутина стартира с вземането на душ. Обаче методът, по който се къпем е друг за всеки. Обикновено всеки човек стартира с друга част от тялото. Това е решение, което вземаме подсъзнателно и разкрива доста за нашия темперамент.

1. Ако първо миете лицето си

Ако първо измивате лицето си, вие главно се грижите за всичките 5 сетива - подушване, зрение, усет, допиране и слух. Това значи, че сте доста загрижени за метода, по който се възприемате и желаете да се погрижите оптимално за това, което се вижда първо от другите - лицето.
Винаги сте загрижени за това, което другите мислят за вас и мъчно понасяте отрицателните изявления по ваш адрес.

2. Ако първо измивате ръцете или краката си

Ако сте от хората, които първо обръщат внимание на краката си, може да се наречете преклонен и земен човек. Има обаче и друга страна. Ръцете или краката са знаци на силата и волята. Така че, измиването първо на тези елементи от тялото демонстрира, че нямате боязън да изразявате избора си. Вие или ненавиждате нещо, или го обичате.
Ако предпочитате първо да измиете подмишниците си, вие най-вероятно сте известни във вашите обществени кръгове като благонадежден човек. Вие също по този начин не се страхувате от упорита работа.

3. Ако първо измивате интимната зона

Ако първо измивате интимната си зона, евентуално сте доста свенлив човек. Можете да наречете себе си интроверт или човек с ниско самочувствие. В обществените групи не ви обръщат доста внимание, само че тези, които ви познават от близко, ще кажат, че сте най-истинският човек на земята. Хората се усещат удобно във вашата компания.

4. Ако първо измивате гърдите си

Ако първо измивате гърдите си по време на къпане, най-вероятно сте уверени и се чувствате комфортно в личната си кожа. Вие сте практични и доста ясни. Вие сте много решителни и постоянни. Обичате да бъдете самостоятелни и хората ви се възхищават за това.

5. Ако първо измивате косата си

Ако главата или косата ви е частта от тялото, която измивате първо под душа, вие сте човек, който обича дисциплината и реда. Най-горната част на тялото ви нормално отбелязва силата и измиването й първо демонстрира, че имате твърдо мнение за всичко и вярвате в практичността. Също по този начин управлявате доста добре времето и сте известни с вашата акуратност.

6. Ако първо измивате раменете и шията си

Най-трудолюбивите хора постоянно измиват първо врата и раменете си. Раменете значат задължение и постоянно желаете да се отървете от тежестта на бремето си. Вие сте положителен човек и стопанин и очаквате същото от другите. Вие сте доста конкурентни и желаете да сте стъпка напред от всички останали.

7. Ако първо измивате гърба си

Гърбът ви отразява вашето схващане. Гърбът включва гръбнака и нервната система, която играе значима роля във действието на мозъка ви. Измиването на гърба ви първо споделя доста за вашата непокътната природа. Винаги сте доста внимателни и не се доверявате елементарно на хората.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР