За допуснат пропуск признават от Инспектората към Висшия съдебен съвет.

...
За допуснат пропуск признават от Инспектората към Висшия съдебен съвет.
Коментари Харесай

Лични данни на съдийка изтекоха през сайта на Инспектората на ВСС

За позволен пропуск признават от Инспектората към Висшия правосъден съвет. Причината е, че н а уеб страницата им е била оповестена незаличена информация за данните в имуществената декларация на арбитър Мирослава Тодорова.

Те показват, че на интернет страницата е бил качен работният файл на декларацията вместо окончателният вид със заличените данни.

От Инспектората към Висш съдебен съвет твърдят, че откакто са получили сигнал неотложно са спрели достъпа до Регистъра на имотните заявления на магистратите на уеб страницата на ИВСС.
 Върховен административен съд
Върховен административен съд " наказа " Мирослава Тодорова

След като тричленен състав на същия съд анулира наказването

Те оповестяват, че Комисията за отбрана на персоналните данни, както и самата арбитър Мирослава Тодорова ще бъдат известени в законовите периоди за позволения пропуск и показват, че към този момент са взети нужните административни ограничения за изясняване на повода. В взаимозависимост от резултатите ще се подхващат и съответните дейности, твърдят от Инспектората.

Съдия Мирослава Тодорова е известна като съдията, завела дело против Цветан Цветанов за клюка по времето, когато той беше вътрешен министър.

През април тази година съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет постанови, че тя няма да бъде осъдена за постепенно правораздаване.
 Съдебната власт – пленник на неприятното си ръководство
Съдебната власт – пленник на неприятното си ръководство

Такова мнение изрази някогашната съдийка Мирослава Тодорова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР