За Доктора какво стана ясно? Че е хладнокръвен убиец, па

...
За Доктора какво стана ясно? Че е хладнокръвен убиец, па
Коментари Харесай

За кожата на един рентгенолог

За Доктора какво стана ясно? Че е невъзмутим палач, па и има нелегално оръжие. Никакъв съд за такива доктори. Никакъв съд не може да има. Особено за рентгенолог. Одерете го жив, дано плаче, дано съжалява. Каква навалица сте вие, в случай че не го одерете жив, откакто през вчерашния ден го защитавахте.

Това разяснява за уеб страницата „ Лентата “ Мартин Карбовски.

Осанна, Докторе!

Разпнете Доктора!

Досега си мълчах. Но през днешния ден предлагам на тълпата да обесим Доктора, който е стрелял по Плъх. Направо го бесете да не се мъчи индивида.

И продължете да дуднете за неща, които никой не знае по какъв начин са се случили.

Затова изяснявам:

Докторът бил дебнел Плъха. Защо би трябвало да се дебне Плъха, когато е във вашия гараж?

Обяснявам:

Защото плъха, в случай че още не е нарамил зимните ви гуми да ги изнася, постоянно може да каже пред съда - влязох в този гараж, с цел да спася една котка.

Или:

беше ми студено да пикая на улицата и взех решение да се възползвам от правата си да пикая на завет. Всяко Неправителствени организации ще го удостовери.

Така, че Докторът е дебнел.

Искал е да види за какво го обират трети път, желал е да го снима и да го прати на утринните блокове.

Докторът има право да дебне всеки, който му влиза в двора и гаража. Може да му е занимание да дебне плъхове, ходещи по дворовете.

Това е занимание на много българи. Много дебнат тия българи, обесете ги всичките.

Докторът не се е обадил на полицията.

Обяснявам. Докторът се е обаждал няколко други пъти на полицията и от това нищо не произлиза. Това също е пробвано от доста българи. Плъховете влизат, ние дебнем, след това звъним на полицията и... нищо. Така, че Докторът този път е решил да опита друго. Да го залови самичък.

Затова ви споделям да обесите Доктора, а на Плъха да излеете жертвен обелиск.

Защото Докторът е единственият българин, решил да се оправи самичък с тая обстановка. Всички българи се надяват на някой различен. Докторът не се надявал към този момент на никой различен. Такъв Доктор би трябвало да се обеси, тъй като дава неприятен образец на другите българи.

Всеки българин би трябвало да разчита за сигурността си на Европа. Всичко друго е за бесене.

Семейството на Доктора не било в къщата.

Обяснявам:

Именно по тази причина би трябвало да обесите Доктора незабавно. Той би трябвало да пази къщата си единствено, когато там са: децата, майка му, лелите му, двете му учинайки. Ако учинайките не са застрашени, значи няма какво да пази. Ако жена му е там, може да я остави на циганина. Зависи какви са им връзките.

Сякаш отбрана на дома значи единствено, когато децата са там. Обесете мен, само че не разбирам това какъв мотив е. Днеска жена ми я няма, влезте в гаража, вземете каквото има, през днешния ден някак без жена ми не съм по този начин прочувствен да изстрелвам. Влизайте, ще направя чай.

Докторът имал нелегално оръжие.

Обяснявам - Докторът има нелегално оръжие, тъй като за законно му трябват шест месеца, куп документи, тримесечен курс, такси към страната и банките. А на битака и Докторът, и Плъха може да си купят за 100 лв. самоделка.

Ако не беше Плъх, а беше ром със самоделка - това щеше да звучи гордо. Но Докторът с тая самоделка е злепоставен Доктор. Обесете го, споделям ви.

Докторът прострелял циганина на двора си.

Обяснявам:

Докторът е недоброжелателен човек, безсрамник, това му е специалността. Той е трябвало да побърза да простреля Плъха в гаража си. Дори и там съгласно тълпата и прокуратурата не е доста комфортно да гръмнеш плъх. Трябва да го поканиш в спалнята си, при жена си и там да го гръмнеш, другояче тълпата ще реши, че не си го прострелял почтено, по разпоредбите.

Всеки Доктор, който убива плъх в спалнята си при децата е Любимец на тълпата. Премести Доктора на двора, махни децата от картинката и тълпата незабавно вика - оу, по този начин не е почтено. Не е почтено да гръмнеш плъх в идеалните елементи на парцела си, би трябвало да го гръмнеш тъкмо в действителния периметър на собствеността си, както е по нотариален акт.

Докторът бил ранен.

Обяснявам - не е задоволително ранен. Обесете го.

Докторът стрелял четири пъти.

Обяснявам - или е бил цялостен с адреналин, или се е забавлявал като всеки лекар, който обича да убива. Обесете го, разпънете го, на четири коня го вържете.

След като е стрелял, Докторът не е отишъл в полицията.

Обяснявам. Докторът е рентгенолог. Знае по какъв начин са нещата от вътрешната страна. Уплашил се е, сглупил е, няма дипломи за такива обстановка, повярвайте.

Сгрешил е Докторът, почтено.

Затова като го бесите, гледайте да е трудно.

А като се случи на вас - вижте там да се справите по-добре от Доктора. Вие знаете по какъв начин.

Да не се обясняваме повече.

Стана ясно от медиите, че Плъха е знаел четири езика (литературно) и е ходил по казаните, с цел да оказва помощ на съседите си.

И кой излъга, че Плъха има девет присъди?! Има единствено три присъди. В махалата човек с три присъди е или младеж, или висшист.

За Доктора какво стана ясно? Че е невъзмутим палач, па и има нелегално оръжие.

Никакъв съд за такива доктори. Никакъв съд не може да има.

Особено за рентгенолог.

Одерете го жив, дано плаче, дано съжалява.

Каква навалица сте вие, в случай че не го одерете жив, откакто през вчерашния ден го защитавахте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР