За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,

...
За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,
Коментари Харесай

Вижте най-любопитното от изминалата седмица

За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и видеа от последите пет дни.
Насладете се на тях и се заредете с позитивни страсти за идния уикенд!
Бойко Борисов стана дядо за повторно


Премиерът Бойко Борисов е станал дядо за повторно. Това оповестява " 24 чсаса ". -0:14 Дъщерята на министър-председателя Венета е родила втори наследник. Припомняме, че в края на 2016 година Борисов стана дядо, откакто щерка му го подари с първия му внук.
Пиян на кирка ли е Юнкер на срещата на НАТО? (ВИДЕО)




Председателят на Европейската комисия и някогашен министър председател на Люксембург Жан-Клод Юнкер се прояви още веднъж, този път на двудневната среща на НАТО.
Анджелина Джоли си призна: Имам " замърсен дневник ", в който пише…


Холивудската звезда Анджелина Джоли е подготвена да направи всичко, с цел да лиши един път вечно някогашния си брачен партньор Брад Пит от попечителството на децата им.
Ресторант в Австралия санкциониран, тъй като сервирал прекалено много алкохол


На ресторант в Австралия беше наложена гроба, откакто личният състав " изхвърлил " две клиентки, пияни до безсъзнание. Причината за санкцията обаче е друга - че ресторантът е траял да им сервира алкохол, въпреки че очевидно те били " интоксикирани ".
Аптекарка в Русия надупчила всички презервативи, които продала на непознати почитатели


По време на Световното състезание по футбол 2018 аптекарка в Нижни Новгород е дупчила презервативите, които продава на задграничните почитатели. Според думите ѝ 62-годишната Людмила е правила това, с цел да усъвършенства генофонда на Русия.
Теодор Салпаров сподели бебето си (СНИМКА)


Волейболистът Теодор Салпаров е един горделив и благополучен татко. Той за първи път сподели сина си Максим в Instagram. На фотографията половинката на Ралица Паскалева, по-позната като лекар Стилянова от " Откраднат живот ", е гушнал дребния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР