За добро или зло, живеем в ерата на социалните медии.

...
За добро или зло, живеем в ерата на социалните медии.
Коментари Харесай

Тормозеха ме как изглеждам, а днес печеля 23 ХИЛЯДИ: Жената, която ЯДЕ пред камера

За положително или зло, живеем в ерата на обществените медии. В днешно време точно обществените мрежи се трансфораха в единствения източник на приходи за доста хора, които печелят вниманието на аудиторията с разнообразни свои качества или умения. Някои дами печелят от хубостта и стила си, други впечатляват с неповторими гении или с забавни физически дадености.

Истината е, че интернет даде опция освен да се наложат някои нереалистични стандарти за хубост. Благодарение на това, че милиони хора споделят живота си пред света, можем да забележим какъв брой разнороден е той и като че ли се научихме да одобряваме все по-нормално и другите от нас. Е, дали цялата тази онлайн демократичност не стига до някои крайности – това ще се запитате, откакто прочетете публикацията ни.

Днес описваме историята на една британка, която е понасяла унижения и насмешки поради необичайния си външен тип, само че през днешния ден съумява да печели от него онлайн. Да превърнеш минуса в преимущество – точно на това ни може да ни научи тя. Вижте я в галерията, а дали ще я осъдите или поздравите – преценете сами.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР