За добро или лошо Game of Thrones приключи. Феновете обаче

...
За добро или лошо Game of Thrones приключи. Феновете обаче
Коментари Харесай

Как книгите на Джордж Р.Р Мартин ще се различават от сериала

За положително или неприятно Game of Thrones завърши. Феновете обаче няма да получат покой до момента в който не прочетат последните две книги на Джордж Р.Р. Мартин и не схванат какъв е неговият завършек на историята.
 Game of Thrones, Джордж Р.Р. Мартин и ще бъде ли друг финалът на сагата в книгите от този в сериала
Еднакъв ли ще бъде финалът на Game of Thrones с този в книгите

Джордж Р.Р. Мартин приказва по тематиката

Писателят употребява своя блог, с цел да благодари на почитателите, че девет години са следели какво се случва със сериала и са се вълнували. В част от текста му той се пробва да отговори и по какъв начин неговият край ще бъде друг от този в Game of Thrones.
 Game of Thrones, HBO и по кое време стартират фотосите на сериала за предисторията
Ето по кое време стартират фотосите на предисторията на Game of Thrones

Програмният шеф на HBO хвърля светлина

Мартин знае, че The Winds of Winter се бави извънредно доста, само че ще бъде приключена. Естествено не се наема с някакъв период, с цел да няма разочаровани почитатели. След нея пък дава обещание, че ще пристигна A Dream of Spring , с която ще затвори и света за огън и лед.

А на въпроса дали финалът на книгите ще се разграничава от сериала Мартин написа следното: " И да, и не, и да, и не, и да, и не, и да. " Не искахме да чуем тъкмо това, само че има и допълнение. А то е напомнянето, че сериалът е разполагал с шест епизода, с цел да постави завършек на историята, до момента в който Джордж Р.Р. Мартин няма никакво ограничаване.
 The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones
Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

Така идва и предвиждането му, че двете книги ще надвишават 3000 ръкописни страници. Авторът дава обещание, че в The Winds of Winter и A Dream of Spring ще разгърне историите на по-незначителни герои, които са се появявали в предходните книги.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР