За днешния ден, на територията на ОД на МВР –

...
За днешния ден, на територията на ОД на МВР –
Коментари Харесай

Във Варна и областта са проверени над 295 лица за спазване на наложената им задължителна домашна карантина

За днешния ден, на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, са осъществени 295 инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. След открити нарушавания са формирани четири инспекции за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

За днешния ден са осъществени 220 инспекции по Закона за здравето във Варна и региона. Установени са 42 нарушавания, формирани са АУАН за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на жителите.

ОДМВР – Варна приканва жителите да съблюдават разпорежданията, въведени по отношение на ограничение разпространяването на Коронавирус - 19 на територията на страната, да лимитират излизанията от вкъщи, да пътуват единствено при необходимост на пътуването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР