За днес е насрочено делото на двамата близнаци Валентин и

...
За днес е насрочено делото на двамата близнаци Валентин и
Коментари Харесай

Близнаците от Цалапица искат решетки

За през днешния ден е планувано делото на двамата близнаци Валентин и Борислав Динкови /19/ от Цалапица, упрекнати, че са помогнали при укриването на натрупа на свиреп убития Димитър Малинов /24/.

Обвиняемите няма да апелират мярката, а както съобщихме, фамилията им продава парцела си в Стамболийски и счита да се изселва.

Близнаците избират да останат в ареста, защото се опасяват от разпра.

Втора седмица продължава издирването на главния обвинен за убийстнвото Рангел Бизюров /30/, който напусна страната през летище София с полет за Германия.

Това стана 4 дни след убийството, които полицията в Стамболийски проспа макар светкавичния сигнал за изгубването на Димитър от околните му.

Заради митингите на хората вътрешният министър Калин Стоянов в профил шефа на Областна дирекция на полицията в Пловдив старши комисар Васил Костадинов и началника на Районното ръководство в Стамболийски Ангел Керпиев.

Хората обаче желаят уволняване на Керпиев и подозират чадър по случая.

Както съобщихме, през днешния ден с локалните ще приказва персонално изпълняващият функционалностите шеф на регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар Радослав Начев.

Честно ви споделям, изгубвам всякаква вяра, че той (Бизюров – б.р.) ще бъде хванат. Той се е чул с някой непосредствен, доколкото разбрах и е споделил за какво всичко е трансферирано на него, сподели майката на жертвата – Атанаска Бакалова.

Все още не е разгласен съответният претекст за убийството, осъществено със садистичен побой, допуска се, че е финансов.

Хората от митингите пък упорстват близнаците Динкови да не бъдат съдени за вещно укривателство, а като съучастници на обвиняване задочно в убийството Рангел Бизюров.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР