За Джоунс това време сега е след няколко ключови момента:

...
За Джоунс това време сега е след няколко ключови момента:
Коментари Харесай

Коко Джоунс говори за печелене на Грами, преодоляване на препятствия след славата на Дисни, равнопоставеност в заплащането на Холивуд

За Джоунс това време в този момент е след няколко основни момента: откакто тя взе участие в мюзикъла на Disney Channel през 2012 година „ Let it Shine “, тя се бореше да резервира славата си и изпадна от светлината на прожекторите, до момента в който не провокира нов звук посредством вирусни видеоклипове в TikTok, преди да разкрие променилия си облик като Хилари Банкс в „ Bel-Air “ на Пийкок.

Джоунс завоюва пет номинации за Грами посредством нейното добре признато EP “What I Didn’t Tell You. ” Той беше закотвен от нейната хитова балада „ ICU “, която събра ремикс от Джъстин Тимбърлейк. Тя се бори за най-хубав нов реализатор, R&B албум, обичайно R&B осъществяване, R&B ария и R&B осъществяване.

В скорошно изявление Джоунс приказва с Асошиейтед прес за прекосяването през грубите си петна, като статусът EGOT евентуално е на нейната визия и нейните мисли след буйните думи на Тараджи П. Хенсън за разликата в заплащането в Холивуд.

___

AP: Когато записахте EP-то си, предвидихте ли номинации за Грами?

>

ДЖОУНС: Опреде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР