За Девите, този ден ще е приятен, а овните се

...
За Девите, този ден ще е приятен, а овните се
Коментари Харесай

За девите, този ден ще е приятен, а овните се изправят пред дилема

За Девите, този ден ще е прелестен, а овните се изправят пред алтернатива. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Не е зле да преосмслите връзките си със своята сантиментална половинка. Дайте си сметка, че би трябвало да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте създали всичко допустимо, би трябвало да се замислите за внасяне на съществени промени в обстановката.
Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя обичан човек, даже и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се единствено да не се престаравате в тази не лека работа, с цел да не се разстройвате и да не се укорявате по-късно за сходна несъобразителност.
Близнаци
Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е полезно…
Рак
Струва Ви се, че става горещичко. Ако усещате покачването на температурата, допустимо е това да става, тъй като всички прожектори да са ориентирани към Вас. Но не би трябвало да се страхувате – очаквали сте този миг, даже и да не сте си дали сметка за това. Ако през днешния ден не се случва нищо, от какво ще би трябвало да се притеснявате? На процедура ще получите море от удоволствия заради всеобщото внимание към Вас. Още в никакъв случай не сте имали цялостен надзор над всички откриващи се пред Вас благоприятни условия. По-бързо започвайте да действате!
Лъв
Постарайте се през днешния ден да извършите по този начин, че никой да не Ви отвлича от значимата и виновна работа. Това се отнася и за Вашия обичан човек, въпреки че ще Ви бъде много мъчно да му откажете внимание…. Ако той е съответен човек, ще Ви разбере и ще Ви елементарни, даже в действителност и да няма какво да Ви прости.
Дева
За Вас, Девите, този ден ще е прелестен. Не единствено че ще се справяте със своите задания, само че и ще успявате да помогнете на околните си. Ще се радвате на вести, пристигнали от надалеч. Възможни са непланирани срещи с другари от детството. Лесно през днешния ден ще се зараждат сантиментални благосклонности, като освен това определеният обект ще бъде доста подобаващ. Денят е подобаващ и за придобиване на движимости, нужни за семейството (като напимер битова техника). Но пък с покупките на антикварни предмети и ювелирни произведения е добре да поизчакате, което ще рече – да ги отложите. Не е желателно също да харчите пари за тоалети, козметика и салонни процедури.
Везни
Предстоят Ви не прекомерно приятни, само че изцяло интелигентни диалози. Даже от рецензията може да извлечете информация, която да употребявате в своя изгода и по тази причина забележките по собствен адрес изслушвайте умерено и деликатно. За себе си ще припомнят отдавнашни врагове, като вероятно ще се опитат през днешния ден да се възползват от Вашата наивност и любезност. Не се доверявайте на сведния, получени от недобросърдечни хора, а проверявайте всяка постъпваща информация. Възможни са неприятни покупки, изключително през втората половина на деня.
Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.
Стрелец
Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!
Козирог
Ако работите по своя точно формиран проект, през днешния ден всичко ще се подрежда просто чудесно. А и всички трудности, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни – също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, незабавно щом булката се покаже на прага. Единственият вид, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, в случай че Вие му дадете опция. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с цялостна сигурност, преди то да се случи, и по тази причина насочете своята сила, с цел да видите, какво може да получите от живота.
Водолей
Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…
Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР