За девети път списание и клуб Business Lady раздаде своите

...
За девети път списание и клуб Business Lady раздаде своите
Коментари Харесай

Арх. Весела Мирянова от АРТЕКС получи награда за иновативен мениджмънт и нови стандарти в строителството

За девети път списание и клуб Business Lady раздаде своите годишни награди „ BUSINESS LADY AWARDS ”, които отличават достиженията на българската делова жена в разнообразни категории.
Арх. Весела Мирянова – ръководител на Съвета на шефовете на „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ – получи премия за личност-вдъхновител в категория „ Архитектура и строителство “, с която бе отличен приносът й в региона на новаторския мениджмънт и налагането на нови стандарти в строителството, осведоми БГНЕС.

„ Във философията на АРТЕКС са внедрени доста от персоналните полезности на арх. Весела Мирянова – етичност, висок морал, достолепие, религия в хубостта и положителното. Това е и повода архитектурата да не е просто специалност за арх. Мирянова, а път към съвършенството. А постройките, основани от „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ АД, са обръщение към бъдещите генерации, в които са вградени името, уменията и достойнството на основателите им “ – споделиха уредниците на Business Lady Awards 2020 при награждаването.

Наградите Business Lady Awards целят да откроят сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, като по този метод дадат публичност и поощрят женското предприемачеството измежду българската общност.

Затова не е изненада, че това е четвъртото отличие за арх. Мирянова от Business Lady Awards. “Всяко едно отличие е доста значимо за нас, тъй като по този начин виждаме, че трудът ни е видян и че доверието към нас пораства с всяка минала година. Но тази премия има особена стойност за мен, тъй като ми дава убеденост, че триумфът на деловите дами е все по-видим в България “ – показа арх. Весела Мирянова.

Високите стандарти и професионализмът й са ентусиазъм за всички, които я познават и работят с нея. Динамична, диалогична и безкомпромисна във връзка с високите стандарти, тя съумява да внедри и наложи международните трендове в архитектурата и в България, а с това изцяло разумно заслужи оценката за „ Иновативен мениджмънт и налагане на нови стандарти в строителството. Личност – подстрекател “.

Деловите и публичните задължения на арх. Мирянова се преплитат в нейната активност като член на Българската търговско-промишлена палата, на УС на Клуба на дамите бизнесмени и мениджъри в България. Сред другите получените от нея награди са „ Бизнес дама на годината “ за 2008 година, „ Човек на ХХІ век” от националния конкурс „ Произведено в България” 2009 година, награди в категория „ Строителство и архитектура” на сп. „ Business Lady” за 2016г., 2017г., 2018г. и 2019г.

Трайната ангажираност с идеята за дамите бизнесмени идва от убеждението на арх. Мирянова, че професионалният триумф на една бизнесдама в България не е единствено персонално достижение. Разширяването на наличието на дамите в деловата сфера не е въпрос единствено на правдивост, то откликва на настоящите потребности на бизнеса. Днес той повече от всеки път има потребност от дух на съдействие, на диалогичност, на приобщаване към правила за живеене, които са положителни и за хората, и за планетата. А дамите са естествени носители на трите Е, без които подобен перспективен и общественоотговорен бизнес е неосъществим: ЕМПАТИЯ, ЕТИКА, ЕНЕРГИЯ. Без да забравяме и непрестанния им блян към самоусъвършенстване!

Макар да твърди, че се уморява не от работата, а от не-работата, арх. Весела Мирянова употребява всяка опция да се зареди от общуването с околните хора и от до момента с хубостта, която, отвън архитектурата, намира най-много в поезията и в природата.

Като ръководител на Съвета на шефовете и съосновател на строително-инвестиционната компания АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, арх. Весела Мирянова е незаменима част от екипа, поради който марката АРТЕКС се е трансформирал в синоним на висша класа в жилищното строителство и динамизираща, обновяваща и облагородяваща интервенция в градската среда.

„ Архитектурата основава най-осезаемото, най-трайното и най-нужното от това, за което мечтае индивидът: неговия дом. Бизнесът, от своя страна, доставя ключа “ – споделя арх. Мирянова и има вяра, че безкомпромисното качество, честността и професионализмът са най-непреходните полезности в бизнеса.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР