За девета поредна година започна най-голямата благотворителна инициатива на VIVACOM

...
За девета поредна година започна най-голямата благотворителна инициатива на VIVACOM
Коментари Харесай

Операция Жълти стотинки ще набира средства за олимпийските отбори по природни науки

За девета поредна година стартира най-голямата благотворителна самодейност на VIVACOM – Операция „ Жълти стотинки “.

Тази година събраните средствата ще бъдат дарени на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки (СООПН). Те ще се употребяват за подготовката и присъединяване на младите български олимпийци от тимовете по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, филология, физика и химия в интернационалните и балкански надпревари. С парите Сдружението ще провежда образования, лабораторни занимания, профилирана подготовка по съответните научни дисциплини, ще обезпечи нужните лектори и създаване на задания – всичко, което е належащо за подкрепяне на положителното показване на олимпийските очаквания в естествените науки.

„ Операция „ Жълти стотинки “ е още един израз на дълготрайния ангажимент на VIVACOM към образованието и развиването на младежите в България. Компанията твърдо стои зад убеждението, че с общите старания на цялото общество опциите за обучение могат да бъдат усъвършенствани. „ Младите олимпийски очаквания заслужават да влагаме в техния гений и да ги насърчим по пътя към още медали, които популяризират страната ни. “, сподели Веселка Вуткова, шеф „ Корпоративни връзки “ във VIVACOM.

Oперация “Жълти стотинки “ 2019 се реализира в партньорство с Българския дарителски конгрес и с поддръжката на над 40 медии, компании и организации. Посланици на акцията са журналистът Ива Дойчинова и носителят на четири олимпийски медала в спортната гимнастика Йордан Йовчев, които поддържат идеята.

Средствата за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки се набират в магазините на VIVACOM и в комерсиалните обекти на сътрудниците, а също и посредством изпращане на SMS с текст DMS OLYMP. VIVACOM, както и партньорските организации влагат в допълнение, като допълват набраната по време на акцията сума. Инициативата ще продължи до 31 декември.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР