За девета поредна година Община Димитровград организира засаждане на дръвчета

...
За девета поредна година Община Димитровград организира засаждане на дръвчета
Коментари Харесай

За девета година родители от Димитровград засаждат дръвчета в „Алеята на новия живот“

За девета поредна година Община Димитровград провежда засаждане на дръвчета в „ Алеята на новия живот” . Идеята на самодейността е родителите и околните на децата с непрекъснат или сегашен адрес в Община Димитровград, родени в интервала 1.02.2018г. – 28.02.2019г. да могат да засадят декоративни дръвчета на своите чеда.
Община Димитровград дава опция на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „ Алеята на навия живот” в парк „ Марица” или на друго уместно място, с цел да имат опция родителите да поставят грижи за него - лично дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината.
Община Димитровград насочва кани всички поданици на града да се включат в самодейността, като по този метод се продължи традицията по основаването на един по-зелен и чист град.
Желанието си за присъединяване в залесяването можете да заявите в стая №12 в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград от 25 март до 12 април 2019 година. Формуляр на заявление за присъединяване може да изтеглите от уеб страницата на Община Димитровград.
Засаждането и приемането на дръвчетата ще се състои на 21 април 2019г. (неделя) от 10.00 часа в парк „ Марица”, Димитровград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР