За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи в

...
За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи в
Коментари Харесай

Благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника във Варна утре

За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи в гр. Варна поддържа благотворителната акция в помощ на децата и фамилиите на починалите и потърпевши при и във връзка осъществяване на служебния си дълг чиновници от структурите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правораздаването в гр. Варна, написа moreto.net.

Събитието се реализира с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и с поддръжката на Варненска и Великопреславска митрополия, Община Варна, ОД на Министерство на вътрешните работи Варна, Групово дело „ Охрана “, Групово дело „ Изпълнение на наказванията “, Военна полиция – Варна и Министерство на защитата. Патрон на акцията е регионалният шеф Стоян Пасев.

На 24 юни, от 10:00 до 14:00 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник на Варна, ще се организира благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. Събитието ще бъде намерено от Духовия оркестър на Военноморски сили, а в него ще вземат присъединяване близо 150 деца.

Организатори на акцията са Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи – СФМВР и Синдикат на чиновниците на пандизите в България – ССЗБ. 

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подкрепяне на децата и фамилиите на починалите и потърпевши чиновници на назованите структури.

Банкова сметка за дарения: 

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /при превод по сметката апелирам категорично да бъде упоменато основанието за превода/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР