За девета поредна година 16 студенти от III и IV

...
За девета поредна година 16 студенти от III и IV
Коментари Харесай

Практически опит и кариерни възможности за студентите, завършили Vivacom Техническа академия

За девета поредна година 16 студенти от III и IV курс от компетентност „ Телекомуникации “ на Техническия университет в София приключиха сполучливо Vivacom Техническа академия. Шестима от тях започнаха стаж в компанията, двама бяха назначени на работа.
За първи път тази година беше проведена обща среща на лекторите и участниците, по време на която бяха разисквани упованията на студентите. За отбягване на общоприетата образователна конюнктура част от лекциите бяха извършени в някои от основните обекти, част от софтуерната инфраструктура на телекома. Местата бяха подбрани тематично, тъй че студентите да се осведомят и видят персонално новостите с сектора. Темата за „ MAN мрежи “ беше показана в Центъра на ръководство на мрежата и услугите на Vivacom, a с „ TV платформи “ бъдещите експерти се срещнаха в телепорт „ Плана “.
За миналите девета години, откогато се организира, Vivacom Техническа академия се наложи като отлична опция и желан избор за младите инженери да затвърдят теоретичните си познания с на практика насочени курсове, които не са включени в постоянния проект на образование. В рамките на една образователна година основни чиновници на Vivacom работят с тях и предават практическия си опит посредством презентации и проблеми. Освен характерни механически знания, студентите получават и скъпа подготовка за връзки и държание в действителна бизнес среда.
Едно от най-съществените преимущества за приключилите Vivacom Техническа академия е приемането на спомагателни точки при образуването на спортния бал за магистратура във Факултета по телекомуникации в Техническия университет, София.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР