>За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за

...
>За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за
Коментари Харесай

Млади модни дизайнери искат да сбъднат мечтата на абитуриентка от Бургас

>
За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развиването и усъвършенстването на гениите им и те към този момент осем години са част от най-различни благотворителни акции на Фондация " Шанс за децата и природата на България “, последната самодейност е и следващото доказателство, че положителното се възпитава и съществува.

" Дарителството за благородни дела има забележителна история в България. Потребността да проявяваш щедрост, да помагаш е съществувала постоянно. Съзнанието за публично потребното не зависи от обществената конюнктура и от икономическото положение на донорите. Понякога е нужно доста малко, с цел да се реализира ПОВЕЧЕ! В това възпитаваме нашите деца и това е главната цел на множеството ни благотворителни начинания – благотворителни базари, изложения, спектакли, концерти и мн. други “ – разяснява Лилиана Славова, ръководител на Фондацията.

Изборът на момичето ще стане по избрани критерии – отличен триумф за последните две години, служебна записка от родителите и мотивационно писмо на тематика " Моята фантазия, моето бъдеще “. Кандидатури се одобряват до 18.02.2019, а щастливката ще бъде оповестена на 25.02.2018.  

За самодейността застават Център за млади гении, Модна къща " Емоционе “ и Фондация " Шанс за децата и природата на България “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР