За десета поредна година във Варна днес ще се проведе

...
За десета поредна година във Варна днес ще се проведе
Коментари Харесай

„Най-сладкият ден“ събира малки и големи в Морската градина на Варна

За десета поредна година във Варна през днешния ден ще се организира детският и юношески конгрес „ Най-сладкият ден “, осведоми " Фокус ". Събитието ще се състои на входа на Морската градина от 10:00 ч. до 20:00 ч., изяснява Пламена Николова - един от уредниците на празника. Програмата планува голям брой занимания и изненади за дребни и огромни. Тя сплотява работилници за приложно творчество, уъркшопове, в които дребните гости ще вземат участие в състезания , надпревари с предметни награди и лакомства.
Както всяка година, по този начин и тази, ще има доста балони, дегустации на сладоледи, торти, сладкиши, бонбони, надяждане с шоколадови шишчета. Програмата на целодневния конгрес е изпъстрена с песни и танци, демонстрации по айкидо, вокални осъществявания на млади поп и джаз гении, национална музика, рок банди, класическа китара, оперни осъществявания, състезателен рокендрол, хип хоп и стрийт денс. „ Ежегодно на сцената даваме опция за изява на към 1 200 деца от варненските школи и сформира. Ще има доста осъществявания на поп и джаз гении, ще има национална музика, ще се насладим и на оперно осъществяване. На сцената ще забележим и виртуозния пианист Тони Троев, който идва от Шумен особено за изданието ни. В края на деня ще дадем опция на реализатори на класическа китара и рок тайфа също да се изявят “, добави Пламена Николова.
Тази година, поради това, че Варна е Европейски град на спорта, от 14:00 ч. ще се организира състезателен флашмоб. Той е проведен от сдружението „ Благотворителност и спорт “. Новост в програмата е и проява по приложна просвета, проведена взаимно с Варненския свободен университет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР