За десета поредна година ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово“ подари

...
За десета поредна година ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово“ подари
Коментари Харесай

За десета поредна година ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ изненада първокласниците с раници и пособия за първия учебен ден

За десета поредна година Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ подари на първокласниците в Община Гълъбово училищен раници, цялостни с образователни принадлежности. Всички 108 първокласници в общината бяха сюрпризирани във връзка първия образователен ден още с прекрачването на учебния предел. 56 момчета и 52 девойки от СУ „ Васил Левски “, ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – село Обручище, и учебните заведения „ Св. Паисий Хилендарски “ и „ Христо Ботев “ получиха учебните пособия, обезпечени от най-модерната в България въглищна централа.

„ Първият учебен звънец и първият образователен ден са прелестни моменти за всяко дете. За Вас през днешния ден стартира един нов стадий на развиване и одобряване. Годините в класната стая могат да се трансфорат в трамплин за сбъдване на фантазиите Ви. Отстоявайте с воля и познание себе си, търсете с религия забавното и красивото в необятния свят на науката. На добър час на всички Вас “, пожела на първокласниците изпълнителният шеф на ЕЙ И Европейски Съюз България Иван Цанков.

Осигуряването на всички нужни принадлежности за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на ЕЙ И Европейски Съюз. Образованието е измежду главните цели в програмата за корпоративна обществена отговорност на ЕЙ И Европейски Съюз България. Тя цели да насърчава развиването на младежите в района, да подтиква любознателността и уменията им и да предизвиква тяхната убеденост и самочувствие. Общата стойност на дарението е към 15 000 лв..

ЕЙ И Европейски Съюз участва от 2001 година в България и най-големият вложител в енергийния бранш за последните 29 години с инвестиции, надхвърлящи 1,6 милиарда евро. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа – Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ”, на Съоръжението за депониране на боклуци край село Обручище, както и мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк – „ Свети Никола ”, край Каварна.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР