За десета поредна година най-стилните българи бяха наградени с престижното

...
За десета поредна година най-стилните българи бяха наградени с престижното
Коментари Харесай

Ето кои са най-стилните българи за 2018

За десета поредна година най-стилните българи бяха наградени с влиятелното отличие „ БГ Модна Икона 2018 “, споделя Силвия Прибиловска от Vesti.bg.

Мая Манолова , омбудсман на Република България, получи специфична премия за най-стилен политик и държавник . В категория „ Бизнес “ наградата „ БГ фешън икона 2018 “ беше връчен на Мая Антова и Юлияна Дончева .

 БГ фешън икона 2018 Хайлайф/Академия за мода

Жаклин Вагенщайн беше победителката в категория „ Култура “, Кристина Патрашкова – в „ Медии и публицистика “, а на Яна Маринова и Орлин Павлов беше връчена премията в категория „ Изкуство “.

Актрисата Яна Маринова бе наградена от миналогодишния притежател на „ БГ фешън икона “ Ники Илиев. В изявление за Vesti.bg тя показа:

„ Модата в днешно време е приела нов образ, а точно в това да бъдеш сполучлива, усмихната даже от време на време да не си с най-модерните облекла. “

 БГ фешън икона 2018 Хайлайф/Академия за мода

Яна Маринова пожела на всички младежи да натъртват на класиката и да развиват усета си: „ Ние от предходното потомство обещаваме да оказваме помощ, тъй като имам вяра, че младите са с доста отворени схващане, одобряват най-красивото от света, само че в това време е добре да има от кой да се научат на изтънченост “ , добави тя.

Бляскавата гала започва с ревю-спектакъл на известни български дизайнери и фешън къщи, носители на Златна игла, както и дебютни творби на студенти по мода на проф. Любомир Стойков от Националната художествена академия.

 БГ фешън икона 2018 Хайлайф/Академия за мода

„ Наградите за мода тази година биха могли да се окачествят като идващ позитивен стадий в напъните на Академията - да отстоява в действителност високи критерии за образна просвета, за жанр и държание, както и да подтиква стойностните водачи на мнение във нашата страна “, изясни проф. Любомир Стойков , ръководител на Академията за мода, в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg.
 Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот Edna предлага Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот
Водеща на събитието беше моделът Гери Дончева , а измежду гостите се появиха носителите на „ БГ фешън икона 2017 “ Илиана Раева, Ники Кънчев, Ива Екимова и други

Вижте още фотоси от събитието в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР