За десета година дирекцията на природен парк "Врачански Балкан" и

...
За десета година дирекцията на природен парк "Врачански Балкан" и
Коментари Харесай

Започват организираните излети из Врачанския Балкан

За десета година дирекцията на естествен парк "Врачански Балкан " и природозащитен център „ Натура” провеждат еднодневни излети на територията на парка.
В избрани почивни дни, съботи или недели, жители, туристи и посетители на Враца ще могат да се включат в проведени визити по Врачанската екопътека, водопада „ Скакля”, пещера „ Леденика”, както и до по-непознати местности и естествени забележителности.
Приятното и безвредно прекосяване през маршрутите ще бъде обезпечено от Евгени Христов - дипломиран планински лидер. Първият излет ще е на 1 май по маршрут - водопада „ Скакля” - с. Згориград. На 12 май ще е разходката до водопад "Боров камък ", а на 2 юни - обичайния поход до в. Околчица.
Подробности за преходите могат да се видят в интернет уеб страницата на дирекция на естествен парк "Врачански Балкан " или във фейсбук страницата на природозащитен център "Натура ".
Преходите са по 6 часа и не са подобаващи за деца под 7-8 годишна възраст. Задължителни са комфортни туристически обувки, дълъг панталон, дъждобран, суха храна и вода.
Записванията се вършат в природозащитен център „ Натура “ на телефон: 092/ 66-03-18
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР