За дебат за всички медии между Радев и Герджиков мога

...
За дебат за всички медии между Радев и Герджиков мога
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Продължаваме промяната възникна като президентски проект

 " За спор за всички медии сред Радев и Герджиков мога да кажа, че проф. Герджиков дълго време настояваше за подобен, от който президентът успешно избягваше чак до нощта на изборите, когато най-сетне се съгласи благосклонно, като видя изборните резултати ", разяснява пред БНР Виктор Димчев от Инициативния комитет на кандитат-президентсктата двойка проф. - Невяна Митева.

" Сигурен съм, че проф. Гердижков ще взе участие в открит спор с Радев, още повече да бъдат поканени всички медии. За да може да има едно същинско отразяване и да чуем най-накрая какви са причините на две извънредно противопоставящи се кандидатури, които ще предопределят евентуално и бъдещето на България ", сподели още Виктор Димчевв предаването " Преди всички ".

" За образец мога да дам това, че проф. Герджиков приказва за единство и събиране на разнообразни партии в името на национални цели и идеали, а толкоз доста разделя партиите, че дори си е основал лична партия, която да завоюва и да може той да връчи мандата за министър председател на своя досегашен министър. към този момент съобщи, че той ще бъде претендента за министър-председател на своята партията.

" Продължаваме промяната " породи като президентски план. А при закриването на акцията на Радев в Русе се организира със симпатизанти на " Продължаваме промяната ", с присъединяване на водачите и участниците в листата им, те театрално се прегръщаха, стискаха си ръцете - удивлявам се, че това е убягнало от вниманието на медиите ", напомни Димчев.

По думите му проф. Герджиков доста пъти е заявявал, че ще одобри поддръжката на всеки български жител и българска партия.

" А ДПС казаха, че ще изчакат окончателните резултати, преди да вземат решение кого да поддържат за президент. А като партия споделиха, че биха подкрепили всяко съдружно държавно управление, което се наеме да ръководи страната. В този момент не знаем каква ще е реакцията на Движение за права и свободи. На предходните президентски избори те поддържаха изрично на втория тур.

А проф. Герджиков не би следвало да се тормози от която и да е поддръжка на българска партия, стига да няма крайни и радикални стратегии или лица, нещо което не се вижда при Движение за права и свободи ", сподели още Димчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР