За Даниел Рикардо е най-добре да напусне Ред Бул и

...
За Даниел Рикардо е най-добре да напусне Ред Бул и
Коментари Харесай

Рикардо трябва да напусне Ред Бул


За Даниел Рикардо е най-добре да напусне Ред Бул и да се причисли към Хамилтън в Мерцедес или различен огромен тим. Това е мнението на известния публицист, коментатор и специалист по Формула 1 Джеймс Алън.

Австралийският водач се намира във значим временен миг от своята кариера. Тази година той ще навърши 29, а договорът му с Ред Бул ще изтече в края на сезона, което значи, че времето го притиска, в случай че в действителност желае да влезе в битка за шампионска купа. Според Алън, ключът към триумфа за Дани е промяна на тима.

"Мисля, че за него ще бъде доста мъчно да надвие Верстапен със същата кола. Така че даже тимът на Ред Бул още веднъж да стане любимец, кариерата му просто би трябвало да продължи другаде ".

"Освен в случай че не откри метод, по този начин както Розберг съумя против Хамилтън… Но като съпоставям Рикардо и Верстапен, нещата наподобяват в интерес на Макс. Той има всички черти на "най-добрия от поколението си " и единственото, което може да му попречи да бъде нееднократен първенец, е да попадне в неверната кола или да си скапе дисциплината и да се концентрира в живота си ".

Джеймс Алън показва, че в случай че не направи правилния избор, Рикардо може да последва ориста на Фернандо Алонсо. След напускането на Рено, испанецът не попадаше в най-силните за момента тимове, а също така се появиха по-млади гении в лицето на Хамилтън и Фетел.

Най-очевидната опция пред австралиеца е да стане съотборник на Люис в Мерцедес. Договорът на Валтери Ботас също изтича в края на 2018, само че в случай че той не направи някакво знамение, много евентуално е да го сменят с Рикардо.

Във Ферари също ще се освободи място, защото Кими Райконен е на години, а представянето му не е на предходното равнище.

"Макларън е трета опция за Даниел, защото има постоянни връзки със Зак Браун, единствено че тимът ще би трябвало да извърви много дълъг път до момента в който влезе в борба за шампионата ". При всички положения австралиецът има може би 2-3 години най-много, с цел да нападна фантазията си.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР