За дамската рокля няма такова нещо като подходящ сезон, време

...
За дамската рокля няма такова нещо като подходящ сезон, време
Коментари Харесай

Модни тенденции при роклите през зимата

За дамската рокля няма такова нещо като подобаващ сезон, време или мотив. Без значение от изискванията на открито, мястото или събитието, тази дреха е класическа и емблематична за нежния пол. През зимата изключително постоянно се сещаме за нея - поради празничното въодушевление, фамилните събирания, коледните празненства, фирмените банкети. Ето за какво сме сигурни, че ще ви бъде много потребни с днешния материал. В него ще ви разкажем в елементи за всички настоящи фешън трендове при зимните рокли за сезон 2022/2023 година.

Облечете се в разкош и изискан с пера

Перата са същински шлагер през актуалната година. Те не престават да са настоящи и през зимния сезон. Разбира се, че този тип украса стои повече от чудесно и супер ефектно на новогодишната дребна черна рокля. Страхотни разновидности са и плетените модели с пера по краищата, както и в зоната на ръкавите. За по-екстравагантните от вас, дизайнерите оферират рокля, декорирана с пера от горе до долу.

Загърни се с кожа

Кожата е извънредно настоящ материал през есенно-зимния интервал на 2022 година. Роклите са по-скоро вталени и изчистени, най-често - с яка и без кой знае какъв брой орнаменти. Модните дизайнери поучават да се спрете на еко кожа - по опция с лак - с цел да сме в духа на устойчивата стопанска система и метод на живот. В интерес на истината някои производители оферират и красиви зимни рокли от кожа с косъм. Както се досещате, те са чудесна опция на разновидностите с пера, а и също могат да са еко.

Букле и кадифе - обичани материи за сезона

Френският жанр на обличане още веднъж е на мода. В сферата на роклите той се разпростира както на равнище кройка, по този начин и на равнище текстури. Туидът и буклето са черешката на тортата този сезон, като акцентът е в класическия контур с разкроена долна част. Не се тормозете да тествате и някоя рокля от кадифе или плюш. Те също са много съвременни през сегашния зимен сезон, а също така топлят доста по-добре от баналния сатен или прекомерно претенциозната коприна.

Още искра, апелирам!

Не единствено за новогодишната нощ, ами за целия празничен интервал през Декември лъскавите зимни рокли ще са същинско фешън попадение. Дизайнерите дават препоръки да не пестите от блясъка по себе си и да го продължите на равнище обувки и грим. Актуалните рокли са декорирани с доста брокат, пайети и орнаменти като синджири, токи и 3D бродерии. Със сигурност с сходен контур ще се откроите измежду тълпата и ще изразите своя непослушен дух и празненство въодушевление.

Разгледай богата сбирка от рокли тук:

Елегантната рокля от дантела

Тя е безконечната класика във вечерното облекло и познайте какво - ще бъде настояща и през сегашния есенно-зимен сезон. Добрата вест е, че съгласно стилните специалисти този аутфит към този момент напълно не е подобаващ единствено за формален мотив. Спокойно можете да носите дантела и в офиса, стига самата кройка и модел да го разрешават. Особено изобретателни са последните модели с яки, транспарантни ръкави и орнаменти от сатен. Имайте на поради, че дължините при роклите от дантела тази година са по-скоро междинни - към, а от време на време и под коляното. Това в допълнение ви дава правото да ги носите на работното място, с цел да си осигурите по едно и също време комфорт и елегантна визия.

Рокля плетиво

И като приказваме за комфорт, през зимата той мощно зависи от чувството ни за топлота и уют. Ако търсите тъкмо такава рокля, заложете на плетивото. За да бъдете задоволително елегантни, можете да замените тази концепция с рипс в кройка по тялото. При всички случаи плетените рокли са идеални за студените дни и могат да ви слагат в центъра на вниманието даже на коледното офис празненство, в случай че ги съчетаете с чифт високи обувки стилето и ефектни бижута, които да дават отговор на вашата същина и външни черти.

Изберете идеалната за вас зимна рокля съгласно настоящите трендове и дано подготовката за празничния декемврийски сезон стартира в този момент точно с тази покупка!

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР