За дамите от тези зодии не съществуват пречки. Те са

...
За дамите от тези зодии не съществуват пречки. Те са
Коментари Харесай

За жените от тези зодии няма невъзможни неща

За дамите от тези зодии не съществуват спънки. Те са привикнали да получават това, от което се нуждаят и нищо не е в положение да им попречи. Когато са влюбени и желаят един мъж, даже наличието на брачната половинка и деца не биха им попречили да го имат. Жените от тези зодии са съдбовни любовници. Ето кои са те, класирани във прогресивен ред.
Водолей
Жените Водолей са лишени от предубеждения. Те са изцяло безразлични към непознатата рецензия. Ако извършат някакъв непристоен акт, тогава „ какво ще кажат хората за тях “ е последното нещо, което ги интересува. Ето за какво дамите от този знак елементарно се трансформират във съдбовни любовници. Тяхната увереност и храброст, съчетани с висока просветеност, са най-мощното им оръжие, с чиято помощ съумяват да съблазнят даже и най-верните на съпругите си мъже.
Водолеите нормално се пробват първо да изградят другарство с евентуалния си сътрудник и по-късно гладко стартират връзка с него. Ако дамата Водолей реши, че тъкмо този мъж би трябвало да бъде с нея, бъдете сигурни, че тя ще направи всичко, с цел да реализира задачата си.
Близнаци
 Тези 5 зодии да чакат големи промени през 2021 Тези 5 зодии да чакат големи промени през 2021
Животът на 5 зодии ще се промени радикално през 2021 година. Ето кои са те: Телец През 2021 година ще настъпят огромни промени във всички сф...
Близнаците владеят до съвършенство изкуството на съблазняването. Те с лекост съумяват да намерят метод към всеки мъж и елементарно печелят доверието му. Поради своята двуличност дамите от този знак отклоняват всички съмнения от себе си. Отначало тяхната " жертва " не ги приема съществено, само че последователно се увлича и незабелязано изцяло губи надзор.
Овен
Дамите Овен по-често от другите дами стават съдбовни любовници, макар че не всеки път работят умишлено. Мъжете са привлечени и очаровани от тяхната харизма. Същевременно дамата Овен в никакъв случай не се съгласява да бъде държанка, тя желае да играе основната роля.
Ако женен мъж се влюби в жена от този, той просто няма различен избор с изключение на да се откаже от фамилията си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР