За дълго тлееща вражда, прераснала във физически сблъсък и политически

...
За дълго тлееща вражда, прераснала във физически сблъсък и политически
Коментари Харесай

Илиан Тодоров пред bTV: Мислех за оставка, но защо да им правя това удоволствие?

За дълго тлееща омраза, прераснала във физически конфликт и политически скандал в редиците на „ Атака “ описа пред bTV регионалният шеф на Софийска област Илиан Тодоров.

По-рано през днешния ден той разгласи в позиция до медиите, че напуща националистическата групировка. От думите му стана ясно, че е решил на този стадий да не се отдръпва от поста си.

Той е регионален шеф от квотата на „ Обединени патриоти “ – националистическа коалиция, от която „ Атака “ беше извадена. Ще напусне ли обаче поста си? „ Честно да Ви кажа, мислех да си дам оставката (…) Сега, като се възнамерявам, за какво би трябвало да им върша това наслаждение? “.
Областният шеф на Софийска област напуща „ Атака “ след скандал Илиан Тодоров не бил член на партията, само че 10 години работил за нея
Тодоров описа, че е бил поканен на среща в столичен ресторант от водача Волен Сидеров. Там зародил скандал, при който оператор от партийната телевизия „ Алфа “ го блъснал.

От думите му стана ясно, че до физическия конфликт се е стигнало след замяна на остри реплики със зам.-председателя на партията Десислав Чуколов. „ С господин Чуколов се караме защо ли не от 2 година насам. В случая ставаше въпрос за листите за народни представители на последните избори: „ Ти (Чуколов) като беше първи в София, аз отговарях за Благоевград, за какво не бях първи в Благоевград? Как се уреди да си първи в София? “. Ние си имаме с него доста търкания “, описа Тодоров.

По думите му всички останали застанали на страната на Чуколов.

Илиан Тодоров означи, че от „ Атака “ отхвърлят високопоставени деятели на партията да са взели участие в абсурда в ресторанта и евентуално и личният състав в този момент ще твърди същото: „ Аз там пари не разходвам, други харчат… “. Той въпреки всичко няма да търси отговорност от блъсналия го: „ Момчето, което ме удари, беше много пияно “.

„ Не считам, че за 10 година работа в „ Атака “ заслужавам такова отношение. В този случай не остава нищо друго, с изключение на да се разделим по този противен метод “, разяснява Илиан Тодоров.

Очаквайте всички версии за политическия скандал в bTV Новините в 19!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР