За да запазим искрата, сме готови на почти всичко. С

...
За да запазим искрата, сме готови на почти всичко. С
Коментари Харесай

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

За да запазим искрата, сме подготвени на съвсем всичко. С тези три неща няма да бъде нужно. Ето по какъв начин да извършите връзката си по-силна и дълготрайна.
Всяка връзка от време на време има потребност от лечебно време, с цел да продължи да бъде постоянна и даже да стане по-силна с времето. За тази цел можете да извършите тези три неща:
Дъждовен ден в хубавия смисълПрочетете още
Всички знаем това възприятие, когато на открито вали, капките дъжд се чуват по какъв начин нежно падат, а ние сме си у дома и се любуваме на нашето време. Това е един страховит миг да прекараме време с обичания си.

Направете си един ден, в който да сте единствено двамата, у дома, с топли питиета в ръцете. Можете да се насладите на някой филм, да играете Скрабъл дружно или просто да се сгушите под завивките и да се радвате на компанията на си.

Доставете си този топъл уют, характерен на дъждовните дни вкъщи, даже и на открито да не вали. Останете по пижами през целия ден у дома и оставете на приятната атмосфера да направи своята магия.
Сгответе му обичаното ядене от детството
Пътят към сърцето на всеки мъж е през стомаха нали? Погъделичкайте го с възприятие за носталгия, като приготвите за него обичаното му ястие от детските години.

Обадете се на майка му или баба му за хрумвания за предписания, в случай че можете. Направете всичко допустимо да създадете същото чувство, което той е обичал като дребен. Това сигурно ще го накара да се усеща по-привързан.
Тайна спекулация
Много е значимо да пазите искрата жива нали? Това може да стане, в случай че се впуснете в къса афера… с вашия сътрудник. Не, няма да му изневерявате, а ще изневерите на рутината, която кара връзката ви да запада лека-полека.

Оставете си една вечер за любовно премеждие сред вас двамата. Престорете се, че сте непознати на първи път на среща, за която сътрудникът ви не знае. Изиграйте ролята си цялата вечер и се забавлявайте със сюжета.

Облечете се сексапилно, както бихте създали, когато желаете да съблазните някой. Отидете на среща някъде, където не бихте си и помислили да отидете другояче и оставете всички скучни тематики у дома. Говорете типичните диалози за първа среща.

Накрая, в случай че сте от този вид хора, може даже да вършиме секс на първата среща!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР