За да й спасят живота, я поставили в изкуствена кома,

...
За да й спасят живота, я поставили в изкуствена кома,
Коментари Харесай

Момичета Внимавайте: Изгубила Ноктите, Косата, Не Помнела Децата Си, От Използването На Тампон!

За да й спасят живота, я сложили в изкуствена кома, с цел да може нейния организъм да се пребори с нападателната бактерия. В същото време, кожата по ръцете й почнала да пада, 50 % от косата и всички нокти окапали. Но съумяла да се пребори.

Въпреки това, след осем дни, когато най-сетне се събудила от кома, лекарите ги очаквал потрес. Инфекцията в това време стигнала до мозъка й, и се оказало, че тази майка на три деца имала менингит. В резултат на това, не можела да си спомни своите деца.

- Когато се разсъниха от кома не знаех какво се случва и не помнех никого. Някой ми даде фотография на моите деца, само че аз не знаех кои са те. Хората ми посочваха девойки и желаеха да ги нарека по име, само че аз не можах – спомня си Джоана, която изпаднала в кома на своя 25-ти рожден ден.

Нейните мемоари след събуждането било толкоз малко, че не можела да приключи нормално изречение – когато стигнела до край, забравяла, защо е почнала да приказва. Затова нейното възобновяване било доста дълго, а и в този момент, две години по-късно, не може да си спомни всички детайлности от предишното.За благополучие, в този момент разпознава децата си.

- Не помня първите стъпки на Скарлет, нито когато е почнала да приказва. На фотосите виждам почивки на които не помня, че съм била … Но съм щастлива, че въобще се измъкнах и моите девойки към момента имат майка – заключава тя.

" За Жената "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР