„За да вървим напред по „магистралата Европа“, трябва да получим

...
„За да вървим напред по „магистралата Европа“, трябва да получим
Коментари Харесай

Лиляна Павлова в Добрич: Благодарение на европейската солидарност 1.5 млрд. лв. субсидии са предоставени в подкрепа на земеделието в региона

„ За да вървим напред по „ автомагистралата Европа “, би трябвало да получим мощна и мощна поддръжка за 12-ата ни победа на 12-ата година от участието на България в Европейски Съюз “. Това съобщи по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Добрич претендентът за народен представител в Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Във форума участваха народните представители вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, общинските ръководители на ГЕРБ от региона, кметът на Шабла Мариян Жечев, ръководители на общинските препоръки, общински съветници, кметове на обитаеми места, издигнати от ГЕРБ.



„ Видях какъв брой доста капацитет има в този район, видях какъв брой доста сме вложили. За интервала от 2007 до 2018 година с помощта на европейската взаимност в бранша на земеделието тук са предоставени дотации в размер на 1.5 милиарда лв. в поддръжка на развиването на земеделието в този район. Това е голяма поддръжка, без която нямаше да можем да развием толкоз съвременно земеделие “, акцентира тя.

„ Направихме доста, само че има и какво още да дадем. Заедно можем да бъдем почтени членове на Европейски Съюз. Ще продължим да оказваме цялостна поддръжка за развиване на българското селско стопанство, с цел да бъде съвременно, софтуерно, конкурентоспособно и българските артикули да се продават в целия обединен европейски пазар “, увери присъстващите претендентът за евродепутат.

Втора доста значима задача е развиването на районите, инфраструктурата и благоустрояването на обитаемоте места. В района имаме осъществени доста сполучливи планове – ремонтирани учебни заведения, детски градини, направихме някои от значимите пътни артерии. Ще работим за това България да затвърди и получи нарастване на средствата в районната политика, с цел да влагаме повече във всяко обитаемо място, без значение дали е малко или огромно. Ще създадем улици, детски градини, учебни заведения, площади, с цел да може всеки един от вас във всяко обитаемо място да почувства европейската взаимност и поддръжка. Там, където има добра инфраструктура, където има пътища - има и бизнес. Трябва с тази европейска взаимност да успеем да притеглим повече вложения, които основават работни места “, сподели още Лиляна Павлова.



„ Европейските избори са значими, тъй като българското държавно управление, което работи за финансовата и икономическата непоклатимост на страната, само че и за това да бъдем сигурна външна граница на Европейски Съюз - би трябвало да получи мощна поддръжка за политиките, които организира “, уточни още Лиляна Павлова.

„ Дали България ще продължи да бъде страната, която всички останали страни-членки освен чуват, само че и почитат и следват – зависи от нашия глас на 26 май “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ и депутат вицеадмирал Пламен Манушев.

Предстоящите избори са доста съществени и жестоки. За да имаме мощен и обединен Европейски Съюз - би трябвало да победим на тези избори, а Европейската национална партия да има доминация в Екологичен потенциал “, съобщи доктор Ганчо Стоянов – ръководител на Областния съвет на Съюз на демократичните сили. „ Аз се надявам, че 26 май ще бъде добър ден за българската народна власт “, добави още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР