За да увеличите максимално загубата на тегло, когато седнете да

...
За да увеличите максимално загубата на тегло, когато седнете да
Коментари Харесай

Правете това преди всяко хранене, за да отслабнете

За да увеличите оптимално загубата на тегло, когато седнете да се храните, стартирате да мислите " Какво би трябвало да хапвам първо? ", " Колко огромна би трябвало да бъде порцията? ", " Колко ли калории има в това? " и така нататък

Всъщност, вместо с храна, храненето би трябвало да стартира с чаша вода. Стремете се да изпиете към 500 мл вода, преди първата хапка от вашето ядене. За да не забравяте да вършиме това, постоянно слагайте на масата бутилка с вода или пък две чаши с вода.

Като пиете вода, гладът понижава. Имате възприятието, че стомахът ви е цялостен и надлежно не приемате огромно количество храна. По този метод вие приемате и по-малко калории и надлежно отслабвате.

Фитнес инструкторът Боб Харпър се съгласява с това изказване. " Приемането на вода е, съгласно мен, един от най-хубавите препоръки за събаряне на тегло ", споделя Боб във видеозапис в Instagram като част от серия, която той назовава #TwoCupsIn. Той добави, че в случай че се чувствате гладни, първо би трябвало да пиете вода. Жаждата постоянно се бърка с глада, тъй че пиенето на вода, преди да ядете, може да ви помогне да се чувствате сити, а също по този начин е значимо да останете хидратирани през целия ден. Това ще ви помогне да поддържате високи енергийни равнища и ще предотврати главоболието. Главоболието е една от аргументите хората да ядат сред храненията, а това води до ненужно тегло.

Така че- пийте вода!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР