За да удължите младостта на си, трябва редовно и правилно

...
За да удължите младостта на си, трябва редовно и правилно
Коментари Харесай

10 суперхрани - оръжие в борбата с бръчките

За да удължите младостта на си, би трябвало постоянно и вярно да се грижите за нея - това е аксиома. Но също по този начин е належащо да се грижите за кожата и „ от вътрешната страна ”, като избирате артикули за хранене, които способстват за подмладяването на кожата. Ето 10, помагащи за битката с бръчките.
1.. Учените са открили, че ежедневната консумация на спанак в продължение на 14 дни, подмладява кожата във всички възрасти с 38%. Спанакът съдържа огромно количество от антиоксиданти, които предизвикват хидратацията на кожата, покачват еластичността й и способността да се оправя с бръчките.
2. Те са богати на хиалуронова киселина, която задържа водата. Именно неналичието на влага в кожата способства за образуването на бръчки. Но с възрастта количеството на тази киселина в човешкото тяло понижава и затова „ огледалото старее ”…
3.. Уникалността на този плод е, че съдържа 500 пъти повече витамин С, в сравнение с портокалите. Те имат подмладяващ резултат. Витамин С способства за образуването на колаген, който е виновен за еластичността на нашата кожа.

4.. Месото на тази птица съдържа протеина карнозин, който има удобен резултат върху забавянето на стареенето на кожата. Яжте пуешко месо най-малко един път седмично.
5.. Те съдържат омега-3 мастни киселини, които оказват помощ даже при тежки кожни болести.
6.. За да се появи резултат, човек би трябвало да яде по 5 сини сливи дневно, с цел да обезврежда свободните радикали, които способстват за процеса на стареене на клетките, включително и на кожата.
7.. То съдържа антоцианин, който подкрепя производството на колаген в кожата, което я прави по-стегната и еластична.

8.. Маслините съдържат олеинова киселина, която оказва помощ за подмладяване на кожните кафези, което води до унищожаване на бръчките.
9.. Използването на този артикул води до повишение на притока на кръв към кожата и я прави гладка като на бебе.
10.. Червеният пипер съдържа антиоксиданти, които образуват спомагателна отбрана от ултравиолетовите лъчи, състаряващи бързо даже и младата кожа.
* Инфо: РИА Новости, превод: БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР