За да участва в събитието се регистрираха 1200 души, но

...
За да участва в събитието се регистрираха 1200 души, но
Коментари Харесай

Какво се случи на най-голямата секс оргия в света, развихрила се в Лас Вегас

За да взе участие в събитието се записаха 1200 души, само че участваха надалеч по-малко.

Стотици хора пристигнаха за оргията, която бе проведена на конференцията Sin City 8 в Лас Вегас. Но даже и този брой се оказа непълен, с цел да сложи нов връх по повсеместност, оповестява Las Vegas Weekly.

Така че, 1200 души възнамеряваха да вземат присъединяване в събитието, само че се появиха единствено 375. Оргия с 500 участници се счита за рекордна. Тя е станала през 2006 година в Япония.

За присъединяване в оргията бяха избрани правила, които трябваше да бъдат изпълнени. Участниците пристигнаха по двойки и те можеха да вършат секс дружно или по-масово с взаимно единодушие. За пристигналите сами бе дадено да се направи изключение. На тях им беше препоръчан входен билет за Щатски долар 25, а на двойките - за Щатски долар 200. На участниците им бе казано, че ще получат безвъзмездни презервативи, помощни материали, хавлиени кърпи и играчки за секс.

Организаторите не изключват, че смяната на в началото обявеното място на събитието може да е една от аргументите за несполучливия опит за връх. Става въпрос за това, че изначало оргията е била планувана да се състои в хотел Embassy Suites. Ръководството на хотела обаче било срещу нея. Тогава тя била трансферирана в Музея на еротичната приятност, само че часове преди събитието уредниците били изхвърлени от там. В резултат на това, оргията се състояла в секс клуб Зелена врата (Green Door).

Нов опит за връх е плануван за идната година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР