За да участва в предаването, той пристигна от Чикаго, където

...
За да участва в предаването, той пристигна от Чикаго, където
Коментари Харесай

Джино е готов за брак и деца, чака само...

За да взе участие в предаването, той дойде от Чикаго, където въртеше сполучлив транспортен бизнес, а феновете завоюва със своите сексапил и непрестореност. Животът в България му хареса и реши да се откри тук, само че не изключва опцията някой ден още веднъж да се върне в Съединени американски щати.

В момента Джино се носи на крилете на щастието с обичаната си жена – красивата лекарка Кристиана Канева, само че като цяло миналите няколко години бяха доста сложни за него. През 2016 година той претърпя тежка злополука, която едвам не му коства живота. Същестуваше действителна заплаха да изгуби единия си крак, само че след поредност от комплицирани интервенции и дълга рехабилитация Бианкалана още веднъж стъпи на краката си.

Две години след ужасяващия случай риалити звездата получи различен нечовечен удар от ориста – татко му умря ненадейно и остави околните си съкрушени. Как се оправя с житейските тествания и какво го крепи в сложните миг, Джино споделя в изявление за „ Уикенд”

- Джино, по какъв начин стартира за теб новата година? Какво си пожелаваш да ти се случи през 2020-та?
- Започнах новата година ужасно. Посрещнах я в заведението, което неотдавна отворих. Пожелавах си здраве - за мен и за околните ми. Това е най-важното. Ако имаме здраве, всичко можем да реализираме.

- Отскоро си притежател на заведение. Как пристигна концепцията за този бизнес?
- Идеята пристигна от моята другарка. Исках да направя нещо, с което майка ми да се занимава след гибелта на татко ми, тъй като бе доста смутена. Сега тя върти заведението, изготвя обедните менюта и й доставя огромно наслаждение да го прави.

- Баща ти си отиде ненадейно. Как се справяш със загубата? Кое те крепи?
- Крепят ме хубавите мемоари и отговорността ми към него. Трябва да продължа всичко, което е основал и направил за нас. Да се грижа за фамилията, за майка ми, да оказвам помощ на брат ми, в случай че има потребност от мен. Татко липсва извънредно доста на всички. Наистина гибелта му ни свари неподготвени – доста рядко боледуваше, не е имал никакви здравословни проблеми, само че не щеш ли се случи най-лошото. Сърцето му просто спря да тупти. Времето не лекува, а единствено притъпява болката от загубата.

- Все още се възстановяваш от тежката злополука, която претърпя през 2016 година През какъв брой интервенции мина? Кой беше най-трудният миг от възобновяване ти?
- Целият интервал е сложен. Изисква се доста мощна душeвност, с цел да се преодолее сходно нещо. Ако някой различен беше на мое място, не знам дали щеше да издържи месеци наред да бъде прикрепен към леглото и инвалидната количка, да не може да се движи обикновено, а и цялата болежка... Операциите стопирах да ги броя – над 20 са. Силно се надявам, че към този момент завърших с хирургичните интервенции. Благодарен съм, че останах жив.

- Споделял си, че е имало миг, в който си бил привързан към болкоуспокояващите. Как се оправи с тази взаимозависимост?
- Както към този момент споделих, имам доста мощна душeвност. Казах си „ край” и ги стопирах от раз. И го направих в точния момент, тъй като след това несъмнено щеше да е по-трудно. Сега единствената взаимозависимост, която имам, е към приятелката ми Кристиана. (усмихва се – б.а.)

- Преди злополуката беше фен на бързите коли и високите скорости. Привличат ли те още?
- Да! Никога няма да спрат да ме притеглят.

- Премина през доста тествания, само че преди повече от година те сполетя и огромно благополучие. Срещна любовта в лицето на актуалната си другарка Кристиана Канева. Как се запознахте? Кой направи първата крачка?
- Запознахме се в болничното заведение, в която тя работи. Бях й пациент. След това постъпих отново „ по спешност” – престорих се на болен, само че обърках отделението и трябваше да мисля други хрумвания за първа крачка. Така че – направих я аз. Тя ме завоюва с нейната непорочност, хубост и почтеност. При мен беше обич от пръв взор, само че не желаех да бъда прекомерно напорист, с цел да не я уплаша. Оставих нещата сред нас да се развият естествено. Спокойно мога да заявя, че тя е дамата на живота ми. Емоциите, които в миналото съм изпитвал към други в предишното, бледнеят пред това, което имам с нея.

- Казваш, че те я много млада. Каква е разликата във възрастта ви?
- Разликата ни не е чак толкоз огромна - 10 години е, само че не ме тормози. Аз съм много толерантен, изучавам я на някои неща, тя мен - на други. Допълваме се.

- Кой е по-романтичен?
- Аз съм по-романтичен. Всеки ден й върша изненади – дали хубави, дали неприятни... Шегата настрани, обичам да виждам усмивката на лицето й.

- Често пътувате по света. Коя е обичаната ви дестинация?
- Много обичаме да пътуваме. Всяко място си има собствен сексапил, на всички места ни е добре, когато сме дружно. Но най-любимо ни е у дома. Говорим се, гледаме филми и други, по-интимни работи...

- Отското живеете дружно в столичния квартал „ Бояна”. Кристиана добра стопанка ли е и по какъв начин ти се отразява взаимният живот?
- Оооо, съвсем е съвършена стопанка е (смее се – б.а). Нека ви опиша по какъв начин ми сготви бъркани яйца неотдавна. Беше ги сварила и ме попита: „ Сега по какъв начин да ги направя бъркани?!”

- Мислите ли за брак и деца в близко бъдеще или предпочитате да изчакате?
- Аз съм подготвен, изчаквам нея. Всяко нещо с времето си. Много пъти съм мислил по какъв начин тъкмо да й предложа брак. Искам да бъде в най-неочаквания миг, да изпипам детайлите, да бъде доста сантиментално. Момент, който тя да помни цялостен живот. И имам вяра, че ще бъде тъкмо по този начин!

- Кристиана е доктор. Помага ли ти с възобновяване на крайници?
- Да, всяка вечер имаме „ рехабилитация”. (смее се )

- В какви връзки си с родителите й? Разбирате ли се?
- В страхотни връзки сме, те са чудесни хора. Тя също се схваща с майка ми и с брат ми.

- За себе си казваш, че сте безрезервен и правилен другар. Разочаровали ли са те в миналото близки хора?
- Постоянно съм отчаян от близки и другари, за жалост. Аз съм подобен човек, че постоянно виждам да оказвам помощ, само че от време на време си патя от това. Приятелката ми ме укорява, че добрината ми граничи с доверчивост. Винаги подобавам доброжелателно към хората, по този начин съм привикнал от дете. Тук това се бърка с нелепост.

- Ти стана прочут около „ ВИП Брадър”, дори завоюва два пъти. Радва ли те известността?
- Да си известен е нож с две остриета. Има си и хубавите моменти, има си и неприятните. Все още ме разпознават по улиците, от време на време ме стопират за фотография или подпис. Срещам най-вече позитивни хора, които откровено ми се радват.

- Мислил ли си да се върнеш още веднъж в Съединени американски щати или ще се установите трайно в България с половинката ти?
- Никога не съм затварял вратите за Америка или за където и да било другаде по света. Засега съм тук, само че на следващия ден нищо не се знае.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР