За да сте в добро здраве, храната трябва да е

...
За да сте в добро здраве, храната трябва да е
Коментари Харесай

Ползата от живата храна

За да сте в положително здраве, храната би трябвало да е жива. Същността на продуктите, които консумираме, е съществуването или отсъствието на слънчева сила.

Плодове, зеленчуци, семена, зърнени артикули, бобови култури, ядки и всички растения носят сила, която е от огромно значение за човешкия организъм.

Живата централизация на Слънцето носят толкоз сила, че е задоволително да консумирате малко от по този начин наречените живи артикули, които са поели слънчевата сила, с цел да се заситите.

 Ябълки на дърво

Не е належащо да се тъпчете с некачествена храна, която ще ви кара да желаете от ден на ден и повече от нея и по този начин се стига до напълняване.

Яйца от кокошки, отглеждани на независимост, а не в птицеферма, са живи, поели са слънчевата сила и са заредени с нужните субстанции, с цел да сте здрави и цялостни с готовност за работа.

Същото се отнася и до месо на животните, които са гледани на независимост и са се хранили със сочна трева от поляните, вместо с фуражни смески.

Количеството калории е еднообразно и в двата типа месо, само че месото от животно, което е поело свежите стръкчета трева, огряни от слънцето, е цялостно със строителни субстанции за човешкия организъм.

Месото от животно, отгледано по друг метод, носи с изключение на строителен материал и огромно количество мъртви шлаки, което кара организма да хаби огромно количество сила, с цел да ги преработи.

Всички хранителни артикули могат да бъдат разграничени на живи и мъртви. Но хората се хранят най-вече с полуфабрикати и артикули, които не са отгледани измежду природата.

 Свободни кокошки

Еклери и тежките торти са в действителност вкусни, само че хрупкавите листа на задушените моркови в композиция с мед са не по-малко примамливи за феновете на сладкото.

За разлика от неналичието на жива сила, която носят пасти и сладкиши, които са направени от рафинирано брашно и захар, живите артикули ще ви накарат да се чувствате доста по-добре и да сте по-здрави.

Не е нужно да забравите вечно усета на сладкишите и на вкусните мазни сосове, само че най-малко частично можете да ги замените с плодове, зеленчуци и други потребни артикули.

Можете да се храните с месо от дребни ферми, за които сте сигурни, че обезпечават освен паша на животните, само че също по този начин и нужната хигиена.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР