За да сте наясно с най-важните актуализации в крипто пространството,

...
За да сте наясно с най-важните актуализации в крипто пространството,
Коментари Харесай

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица

За да сте наясно с най-важните актуализации в крипто пространството, съставихме лист с 5 алткойна, които би трябвало да следите през идващите дни.

Етериум

Неотдавна цената на ETH за малко се повиши до $1,900 – равнище, което не е достигано от август 2022 година насам. Неотдавнашните данни от веригата демонстрират, че огромни вложители са изкупували Етериум в подготовка за ъпгрейда на мрежата, наименуван.

Тъй като световната общественост на Етериум чака с неспокойствие идния ъпгрейд, плануван за 12 април, огромните вложители се възползват от отрицателните обществени настроения, с цел да натрупат повече ETH и евентуално да завоюват от предстоящото нарастване на цената.

Въпреки че доближиха 8-месечен връх, цялостните обществени настроения в Етериум остават песимистични, като някои предвиждат срив в цената на ETH, когато 13 милиона ETH бъдат отключени след приключването на прехода към ETH 2.0 на 12 април.

Според графика на IntoTheBlock за входящи/изходящи потоци има капацитет цената на Етериум скоро да надвиши $2,000.

Към момента на писане на публикацията ETH се прави оценка на $1,858 след 3% нарастване през последните 7 дни и има размер на търговията от към $6 милиарда. Пазарната капитализация на алткойна е съвсем $224 милиарда.

Обобщението на еднодневния механически разбор (TA) от TradingView сочи при 11, до момента в който пълзящите междинни алармират при 111. Осцилаторите демонстрират при 9.

ApeCoin

Екосистемата на APE се поддържа от ApeCoin (APE), управленчески (ютилити) токен, предопределен да даде пълномощия на своята общественост. Екосистемата е построена върху основата на Bored Ape Yacht Club (BAYC) – известна NFT сбирка, състояща се от 10,000 разнообразни изображения на карикатурни маймуни.

ApeCoin (APE), алткойн, основан на Етериум, е разпознат от аналитичната компания Santiment като евентуален претендент за доста нарастване на цената. В отчета на Santiment се акцентира сигнал от веригата на APE, който прилича този на Stargate Finance (STG), при който през предходния месец видяхме рали от 50%.

Santiment има вяра , че мрежовата интензивност на APE може да е знак за идно нарастване на цената. Според отчета притежателите на токени са нараснали балансите си, което демонстрира, че вложителите на дребно стават все по-ангажирани.

Въпреки това позитивно развиване, Santiment предизвести, че сигналът не подсигурява безусловно повишаване на цената. Според информацията, в случай че пазарната наклонност се обърне, цената на APE може да се увеличи, като се има поради възходящата интензивност на мрежата и присъединяване на вложителите на дребно.


 


APE се търгува на цена към $4.20 без обилни ценови придвижвания през последните 24 часа и има размер от почти $52 милиона. Пазарната капитализация на APE възлиза на съвсем $1.55 милиарда.

Обобщението и осцилаторите от еднодневния ТА стоят на равнище, надлежно при 9 и 8, до момента в който пълзящите междинни демонстрират с 9 сигнала.

EOS

EOS.IO (EOS) е план за смарт контракти, който в началото се смяташе за съперник на Етериум. Проектът набра впечатляващите $4.1 милиарда по време на първичното си предложение на монети (ICO) през 2017 година и от този момент се трансформира в една от водещите криптовалути на пазара.

Тази блокчейн технология поддържа съществени функционалности, които разрешават на физически лица и предприятия да основават основани на блокчейн приложения по метод, сходен на този на уеб-базираните приложения. EOS предлага сигурен достъп и засвидетелствуване на достоверността, позволения, хостинг на данни, ръководство на потреблението и връзка сред dApps и интернет.

Проектът се поддържа от магазин за уеб принадлежности (web toolkit store), чиято цел е да рационализира създаването на приложения без затруднения.

След като пусна новата си EVM тестова мрежа на 14 март, EOS най-сетне е подготвен да направи идната стъпка, защото бета стартът на EVM главната мрежа е плануван за 14 април.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР