За да спите спокойно, ние, Патриотите от ВМРО, имаме предложение

...
За да спите спокойно, ние, Патриотите от ВМРО, имаме предложение
Коментари Харесай

Джамбазки: Какво е това „Родител 1“ и „Родител 2“, въведете пол „+безкрайност“

За да спите умерено, ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, имаме предложение – въведете пол „ + безконечност “. Така „ половинките “ Ви, без значение от типа си ще се припознаят, без да са онеправдани. Това послание направи представителят в Екологичен потенциал от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки към основателите на следващата джендър самодейност, този път с адрес Франция, оповестяват от пресцентъра на партията.
Според измененията, които предстоят там, във формулярите в учебните заведения няма да попадат обичайните „ майка “ и „ татко “ като родители на детето. Те ще бъдат сменени с термините „ Родител 1 “ и „ Родител 2 “, без да се прецизира, обаче, кой би трябвало да е и се чака да бъде. Даже превес в желанието се дава на детето, което, бих желал кажа, че е де юре и де факто неработоспособен юридически индивид в друга степен до 14, 16 и 18 година Тази мярка, обаче, беше призната на първо четене във френския парламент и разбуни духовете освен в страната, само че и в целия Европейски Съюз, сподели Джамбазки.
„ Родител 1 “ и „ Родител 2 “ не Ви ли наподобяват доста на комунистическите, лишени от персонификация обръщения „ приятел “ и „ приятелка “? Драги марксисти, пардон евролиберали, в желанието си да бъдете полово неутрални започнахте сами да се дискриминирате. Сигурно сте го учили в учебно заведение, в случай че не сте били в някакво безполово, безцифрово и безбиологично такова, само че в математиката има последователност на числата. 1 е по-малко от 2 и 2 е по-голямо от 1. Доказаните медицински полове са „ мъжки “ и „ женски “, тук не броим медицинските аномалии, които са под 2% от популацията на планетата. Сега по какъв начин ще се разпределите без да има наранени? Притеснен съм за Вас. Ще настанат фамилни кавги сред мъжете, пиещи женски хормони и дамите, пиещи тестостерон, и това аз и моите съпартийци – Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, няма по какъв начин да предвидим по какъв начин ще завърши. То май и медицината няма. А в случай че има и „ Родител 3 “, или повече? Или детето уточни нещо 8-о?
Ето за какво е време, с цел да се постави завършек на джендър изстъпленията Ви, да се вкара един термин от Световната здравна организация и той да е пол „ + безконечност “. Това ще постави точка на драмите, на хормоналните терзания, водещи до душевни такива, на дългите описи с някаква странни същества в тях, които даже и Жул Верн, Джон Роналд Руел Толкин и Джоан Роулинг не са съумели да измислят, само че които претендират да са освен това от естествените закони и от националните такива. То дори и сюжетите на Джордж Р. Р. Мартин бледнеят сега пред Вашите безумия, уточни българският евродепутат.
Спрете се – това към този момент е незаконно! След като премахнахте свинското от менюто от кафенетата в държавните институции и носенето на християнските кръстове в учебните заведения, тъй като е „ религиозно неточно “, Рождество и Възкресение Христово в учебните заведения са „ Зимна “ и „ Пролетна “ почивка, както другарите от БКП/ (днешно БСП) ги назоваха преди 89-а година у нас, в този момент посегнахте и на стожерите на фамилията, избрани от Бог и написани в Светото писание – бащата и майката, съобщи Ангел Джамбазки.
Недопустимо е да се погазват основите на Стария континент, основите на Европейски Съюз. Те са крепко стъпили на християнските полезности и на достиженията на демокрацията – такава, каквато ние тук, в Европа, си я направихме преди да бъде изкривена от Меркел, Макрон, Мей и така нататък Кризата на действително водачество в Европа е реалност и ние всички през днешния ден ставаме жертва на това.
Аз, а и моята Организация – Вътрешна македонска революционна организация, разбираме, че да имате президент, който предявява странни желания в персонален проект не е елементарно, само че за нас това не е и не би трябвало да е основополагащо за вземането на съществени решения. А Франция се води водач в Европейски Съюз, нали?
Аз, като представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация, както и моите съпартийци в Народното събрание в България, неведнъж обяснихме, че е пристигнало времето на нова епоха в ръководството на Съюза – ерата на Европа на Отечествата, на Европа на нациите. Резултатите от мултикултурализма и непремерената приемливост към този момент са факт. Атентати, убийства, милиони мигранти, които са неитегрируеми и задръстват обществената система на страните-бенефициенти. Те действително лишават от права и поради тях се вменяват спомагателни отговорности на жителите – данъкоплатци на страните членки. Да не не преставам с образците, тъй като са доста, съобщи Джамбазки.
И в следствие – опит за пробутване на джендър практики още веднъж от левите в Европа, в лицето на ПЕС, посредством Истанбулската спогодба, опит за пробутване на легализирането на мигрантския поток през Глобалния пакт, несъответстваща Стратегия за детето, написана от ДАЗД в България, и опитите от Европа да бъдат заличени изконните „ татко “ и „ майка “ – „ мама “ и „ тати “ от речниците на децата ни.
Какво следва – безполово образование в детските градини – пита евродепутатът.
Недопустимо, незаконно безумство, против което аз и сътрудниците ми – Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, се противопоставяме и ще създадем нужното тези нездравословни практики да не бъдат прокарани в България. Спряхме Истанбулската спогодба и Пакта за миграция, върнахме и провокативната Стратегия за детето на ДАЗД – ще спрем и това, безапелационен е Ангел Джамбазки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР