За да си създадете собствена енергийна защита: Мислено създайте около себе

...
За да си създадете собствена енергийна защита:
Мислено създайте около себе
Коментари Харесай

Как да си създадем ефективна енергийна защита

 CdqVpLOiNWQ

За да си създадете лична енергийна отбрана:

Мислено създайте към себе си силует под формата на яйце, в което се намирате вие. Това е първата стъпка, в която създавате „ черупката “ на своята отбрана. Визуализирайте я с плътни и твърди граници. Граници, през които е невероятно да се проникне.

На последващо място би трябвало да изпратите сила към границите на „ черупката “, с цел да я извършите в действителност мощна. За осъществяване на тази техника се употребява силата както на възходящия, по този начин и на низходящия поток. Възходящият поток „ взимаме “ от центъра на земята, от равнището на магмата, низходящият – от въображаемия център на Вселената (можете да се настройвате по облаците).

Чрез периодично повтаряне на потоците с сила
(20 минути единия, 20 – другия), започнете да уплътнявате границите на отбраната.

Започваме с възходящия поток. Вдишваме и издигаме от ядрото на Земята енергиен поток. Насочваме го през краката в опашната кост по нашия централен канал, като го издигаме до върха на главата.

Когато доведем силата до върха на главата, и осъзнавайки, че нашият енергиен канал е изпълнен с тази гореща сила, вършим надълбоко удължено издишване. При това „ издишвате “ силата по цялото тяло и я изпращате към границите на „ черупката “. Това с всеки цикъл на дишане ще уплътнява границите.

След 20 минути сменете вектора на придвижване на сила в низходящ поток. Прекарайте я по канала от върха на главата до опашната кост. Отново „ издишайте “ сила по цялото тяло, изпратете я към границите на отбраната.

След това визуализирайте още веднъж „ черупката “ – дебела, плътна, мощна, изпълнена с сила.

Сега превключете вниманието си към натрупването и уплътняването на сила вътре в „ Яйцето “. Вие към този момент имате защитни граници, в този момент би трябвало да се сдобиете и с „ защитен “ пласт от защитна сила.

Продължавайки да „ дишате “ с цялото тяло, освобождавайте и насочвайте сила към границите на отбраната. Слой след пласт, до момента в който уплътнената сила не запълни цялото пространство и не се приближи до границите на тялото ви. Вие би трябвало да почувствате това, само че не на равнище „ нещо има там “, а в действителност да чувствате силата, която циркулира, до момента в който не почувствате прелестно прилепяне, напрежение, изтръпване, трептения на повърхността.

След това развъртете този зареден с сила пашкул, представете си по какъв начин цялата маса бързо се върти, отблъсквайки всичко неприятно, идващо извън.

Вие в дословния смисъл се намирате вътре в енергийното яйце, в което сте предпазени и от здрава черупка и от пласт от сила. Помнете, че колкото повече старания изразходвате за основаване на отбраната, колкото повече сила вложите, толкоз по-силна ще бъде тя.

Необходимо е тази отбрана да се „ зарежда “ минимум един път седмично.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР