За да си прикрият гнусната сглобка си напазаруваха едни предатели

...
За да си прикрият гнусната сглобка си напазаруваха едни предатели
Коментари Харесай

Трифонов за СОС: Напазаруваха си предатели от БСП и Възраждане, за да ги ползват за тоалетна хартия

„ За да си прикрият гнусната сглобка си напазаруваха едни предатели от групите на Българска социалистическа партия и Възраждане, с цел да ги употребяват за смокинов лист… или тоалетна хартия. “ Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във връзка избора на общинския консултант от Политическа партия Цветомир Петров за ръководител на СОС с поддръжката на ПП-ДБ-СС, ГЕРБ, три гласа от Българска социалистическа партия и четири от Възраждане.

 

" Голяма част от участниците в българския политически живот нямат нито възприятие за позор, нито възприятие за грях ", добавя още Трифонов.

 

Ето цялостния текст на коментара му:

 

Някой беше споделил, че японците реагират на възприятие за позор, а европейците на възприятие за грях. Явно, тоя някой не е познавал българската политическа система. Дали е необичайно, не знам, само че огромна част от участниците в българския политически живот нямат нито възприятие за позор, нито възприятие за грях.

Ама споделили били нещо, дали обещание били нещо, говорили били за чест, за истина, за достойнство… Глупости!

 

За тези хора това няма безусловно никакво значение. Замирише ли им на пари и на власт, възприятието за грях, и възприятието за позор, и достолепието, и достойнството, и морала, и обещанията… всичко това отива на майната си и за тях, и за техните апологети, за жалост огромна част от българските медии. Добре, че има интернет, с цел да можем да ги забележим по какъв начин лъсват в цялата си същинска и отблъскваща същина. След сглобката на национално равнище, която сътвориха Продължаваме Промяната, Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи, без никакъв, но никакъв позор, в този момент имат нова сглобка в Столичния общински съвет.

 

Ама през вчерашния ден Бойко Борисов сподели, че ще се върви на избори, нямало да се събира с Политическа партия, тъй като имало подозрения в изборите … и гледа в камерите, което значи в очите на българите, и лъже без никакъв позор, камо ли с възприятие за грях. Нали беше доста набожен?

 

24 часа по-късно общинските съветници от ГЕРБ се прегърнаха с общинските съветници от Продължаваме промяната и гласоподаваха дружно за ръководител от Политическа партия. И, с цел да си прикрият гнусната сглобка си напазаруваха едни предатели от групите на Българска социалистическа партия и Възраждане, с цел да ги употребяват за смокинов лист… или тоалетна хартия… каквото си решат, нали са си платили.

 

Мога единствено да съчувствам на Корнелия Нинова и Костадин Костадинов, този мач съм го играл и мога единствено да им кажа, че в последна сметка това е потребно, тъй като за някакви смешни обещания и пари са се оттървали от предатели.

 

Има един доста неустрашим индивид в столична община, Борис Бонев, представител на жълтите павета, който съобщи, че в случай че ГЕРБ поддържат неговата групировка Спаси София, въпросната групировка незабавно ще напусне групата на ПП/ДБ. Не го виждам през днешния ден да е напуснал, а го виждам прегърнат с Антон Хекимян. Като споделям прегърнат… споделям.. прегърнат!

 

Затова още един път ще кажа: “Горчиво! На младоженците – честито! ”

Дали от този брак ще произтече нещо положително за София? Едва ли? Тези, които бяха определени в София да разградят модела Фандъкова от през днешния ден към този момент работят с хората на Фандъкова.

 

Убеден съм, че техните гласоподаватели ги изпратиха в ръководството на София, с цел да сключат тъкмо този брак.

Сега си направете една торта със статуята на “Света София ” и…. няма да споделям какво да я извършите!



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР