За да си приготвите фахитас от човешки крак са ви

...
За да си приготвите фахитас от човешки крак са ви
Коментари Харесай

Американец загуби крака си след катастрофа, но не се отчая! Направи от него фахитас и нахрани приятелите си

За да си приготвите фахитас от човешки крайник са ви нужни: 100 грама гастрокнемичен мускул, половин чаша лук, половин чаша червен пипер, две супени лъжици зехтин, лайм, кориандър, сол и пипер на усет. Сервирайте на горещи тортили.

Историята по какъв начин да нахраниш приятелите си със личната си плът бе споделена в Reddit.com от консуматор с ник IncrediblyShinyShart. След като мъжът потърпевш в застрашителен случай с мотоциклет, се наложило да ампутират крайници му. 39-годишният мъж помолил лекарите да му дадат отрязания крак. И откакто подписал няколко документа, при изписването си получил и червен полиетиленов плик.  Фото @ imgur.com
" Първоначално мислех да направя от него нещо като плашило - с цел да може кракът ми постоянно да бъде в гостната ", споделя IncrediblyShinyShart.

Но се отказал от концепцията.
Три седмици след случая той поканил приятелите си на посетители. Почерпил ги с ябълков щрудел и лимонада. Но главното ядене било фахитас — мексиканско ястие от пържени зеленчуци и месо. Човешко месо.

" Каза на приятелите си: по кое време различен пък ще ви се падне сходна опция? 10 от тях дадоха отговор с: " о, да ", споделя още IncrediblyShinyShart.

В Съединени американски щати, като се изключи щата Айдахо, няма специфичен юридически акт, забраняващ канибализма. Хипотетично всеки искащ може да влезе в ролята на лекар Ханибал Лектър от " Мълчанието на агнетата ", само че като за начало би трябвало да разчлени някой човек или да отскочи до магазина, където продават човешко месо. И в двата случая ще наруши закона.

Случаят на Шайни обаче е неповторим, тъй като той не е направил нито едно от гореизброените неща.  Фото @ imgur.com
" Битува мнение, че човешкото месо по усет прилича свинското. Това не е по този начин. Повече се приближава до говеждото. Ще ви се наложи да дъвчете много повече ", прибавя IncrediblyShinyShart.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР